به گزارش ایرنا، علی رسولیان روز چهارشنبه در بازدید از شهرک و نواحی صنعتی شهرستان گرمی از لزوم تعیین تکلیف قراردادهای راکد در شهرکها خبر داد و گفت: به منظور جلوگیری از رانت و سفته بازی، قراردادهای راکد در شهرکهای صنعتی فسخ و در اختیار سرمایه گذاران جدید گذاشته میشود.
وی با بیان اینکه مشکلات زیرساختی شهرکهای صنعتی با همکاری دستگاههای ذیربط مرتفع میشود افزود: یکی از اهداف مهم سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، توسعه شهرکها و نواحی صنعتی در نقاط مختلف کشور است که با اقدامات انجام شده شاهد توسعه ۶ هزار هکتاری اراضی شهرکهای صنعتی در کشور هستیم.
رسولیان ادامه داد: توسعه اراضی شهرکهای صنعتی با هدف تامین زمین مورد نیاز سرمایه گذاران و اجرای زیرساختها انجام میشود تا به رشد تولید و افزایش اشتغال کشور کمک شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران یکی از مشکلات شهرک صنعتی گرمی را مسائل زیرساختی آن دانست و گفت: با تعامل و همکاری دستگاهها و مسئولان تلاش خواهد شد تا این مشکلات مرتفع شود.
رسولیان، نیاز به شهرک صنعتی جدید را از الزامات توسعه صنعتی این شهرستان دانست و ادامه داد: با توجه به اشباع ۲ شهرک و ناحیه صنعتی شهرستان گرمی، در صورت معرفی اراضی مستعد نسبت به امکان سنجی و ایجاد زیرساختها اقدام خواهد شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین درباره رفع مشکلات زیرساختی شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان گرمی قول مساعد داد.
همچنین در این نشست ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمیدر مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه شهرکهای صنعتی گرمی اظهار کرد: برنامهریزی برای توسعه شهرک ها و نواحی صنعتی و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی در این شهرستان ضروری است.
وی با اشاره به رونق واحدهای صنعتی و تولیدی در سطح شهرستان و تاثیر مستقیم این واحدها با مساله اشتغال جوانان و جلوگیری از مهاجرت آنان افزود: انتظار داریم جایگاه شهرک و نواحی صنعتی شهرستان در بخش کمی و کیفی ارتقا یابد.
نایب رئیس کمسیون اجتماعی مجلس ساماندهی واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی را زمینه ساز افزایش نظارت و کمک به رونق تولید دانست و گفت: با توجه به استقبال سرمایه گذاران در شهرستان و مشارکت اهالی در تامین زمین مورد نظر ، در راستای تحقق فرصتهای شغلی بیشتر انتظار می رود زمینه راه اندازی شهرک صنعتی جدید در منطقه برزند نیز فراهم شود.
اسماعیلی اضافه کرد: اراضی که در سالهای گذشته در اختیار متقاضیان در محل شهرک و نواحی صنعتی در این شهرستان گذاشته شده و با گذشت زمان زیاد همچنان راکد و غیر فعال هستند،باید خلع ید شده و در اختیار افرادی قرار داده شود که بتوانند تولید را رقم بزنند.
حسین مولایی فرماندارگرمی هم در این نشست، حل مشکل کمبود برق، تکمیل زیر ساخت شهرک صنعتی، ایجاد تصفیه خانه فاضلاب ،تزریق تسهیلات کمبهره به صاحبان صنایع بعنوان افزایش نقدینگی در امر تولید، ایجاد راه دسترسی آسان به ناحیه صنعتی شکراب، هدایت روان آبهای سطحی شهرک و ... از نیازهای اصلی واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان عنوان کرد.
شهرستان گرمی دارای ۱ شهرک و ناحیه صنعتی است که افزون بر ۱۳ واحد صنعتی در این مناطق مشغول تولید هستند.