به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «رضا افلاطونی» در دومین نشست کارگروه مرکزی رفع تداخلات در سال ۱۴۰۲ افزود: رفع تداخلات مقدمه صدور اسناد اراضی کشاورزی است و اختلافات بین دستگاهها و مردم را از بین خواهد برد، پس از استقرار دولت سیزدهم رفع تداخلات با سرعت بیشتری انجام شده است و در بهمن ۱۴۰۱ شاهد اتمام رفع تداخل بیش از ۹۰۰ پلاک در کشور بودهایم.
رییس سازمان امور اراضی کشور اظهار داشت: تغییر کاربری اراضی کشاورزی از موارد بسیار مهمی است که باعث شده اراضی کشاورزی از چرخه تولید خارج شود، باید طوری برنامهریزی کرد تا هر فعالیتی در مکان مناسب خود انجام و آمایش سرزمین به درستی اجرا شود.
پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۱۵ استان راهاندازی شد
وی گفت: حفظ کاربری اراضی کشاورزی به شیوه سنتی کارآمد نیست و باید به روشهای هوشمند روی آورد، در همین راستا پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۱۵ استان کشور راهاندازی شده و به زودی در سراسر کشور شاهد پایش هوشمند اراضی کشاورزی خواهیم بود.
افلاطونی تصریحکرد: به استانها تکلیف شده است تا یک منطقه را به صورت نمونه و پایلوت برای یکپارچهسازی اراضی کشاورزی در نظر بگیرند تا با انجام آن گام مهمی به سوی یکپارچگی و تجمیع اراضی کشاورزی برداریم.
دومین نشست کارگروه مرکزی رفع تداخلات در سال ۱۴۰۲ با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، رییس سازمان امور اراضی کشور، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سایر اعضا و ۱۰ استان کشور به صورت وبیناری برگزار شد.