قم- ایرنا - مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به فراخوان نخستین پویش حمایت از طرح و ایده در حوزه رسانه گفت: همه افراد طلبه و غیرطلبه که از خلاقیت لازم برای ایده‌پردازی هنری و رسانه‌ای برخوردارند، امکان مشارکت در این پویش را دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام محمدرضا برته روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: این پویش مبتنی بر مساله طرح و ایده است و طرح‌ها و ایده‌های ارسالی توسط فعالان هنری و رسانه‌ای، توسط اندیشمندان حوزوی مورد پالایش و بررسی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: دقیقا شبیه یک پایان نامه است که از ابتدا، یک استاد مشاور و راهنما در کنار آن حضور دارد، و گام‌به‌گام با دانش پژوه رشد می‌کند و موجب رشد و تعالی اثر می‌باشد.

وی بیان داشت: مشاوران، قدم‌به‌قدم در خدمت شرکت کنندگان خواهند بود، ولی در حقیقت کننده اصلی کار، همان شخص صاحب ایده است، و از جانب ما نیز مشورت، کمک فکری و پشتیبانی مالی صورت می‌گیرد.

وی گفت: مشاوره برای آثار این فراخوان، از جنس ممیزی و انتخاب نخواهد بود، بلکه برای تعالی و تولید یک اثر فاخر توسط کنشگران میدانی است، و این نخستین پیامی است که باید در مورد پویش اطلاع رسانی شود.

حجت‌السلام برته اظهار کرد: برای این پویش، موضوع معینی را پیشنهاد نداده‌ایم و همه کنشگران میدانی عرصه رسانه و همه افراد طلبه و غیرطلبه که فهم خوبی از گفتمان مکتب اهل بیت‌(ع) و رسالت‌های حوزه‌ای، همچنین مهارت، توان و دانش کافی برای تولید یک اثر فاخر و ایده پردازی دارند، در این فراخوان می‌توانند مشارکت کنند.

مسئول مرکز رسانه حوزه تاکید کرد: این فراخوان منحصر به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و نهادهای عالی حوزه‌ای نیست، بلکه فراخوانی برای همه طلبه‌های خواهر، برادر و غیرطلبه‌هایی است که توانایی نقش‌آفرینی و تبیین رسالت‌های هنری و رسانه‌ای را دارند.

برته همچنین با ذکر اینکه علاقه‌مندان برای شرکت در این فراخوان، می‌توانند تا ۶ تیرماه سال جاری با مراجعه به سایت www.hrasaneh.ir آثار خود را ارائه بدهند گفت: از صاحبان برترین آثار در ۱۶ تیرماه تجلیل خواهد شد.

وی یادآور شد: فرایند گردآوری، نظارت و داوری و حمایت مالی و انتخاب آثار برگزیده، با مشارکت تولیدکنندگان و نویسندگان و سهامداران این عرصه خواهد بود.

دبیر این فراخوان نیز با بیان اینکه ارسال آثار هنری و رسانه‌ای به حوزه‌های علمیه از یک سابقه ۱۵ ساله برخوردار است گفت: این آثار در تلویزیون و حتی سینما پخش شده، و یا در حال تولید است، و نشان می‌دهد که حوزه علمیه نقش خود را در مساله رسانه و هنر درک کرده است.

حجت الاسلام سید عباس سیدنژاد افزود: حضور مسئولان و مدیران در این عرصه بی‌تاثیر نبوده، سیاستگذاری حوزه به این سمت حرکت کرده و در صورت ادامه این روند، در یک دهه آینده شاهد تولید آثار رسانه‌ای خوبی از جانب حوزه و حوزویان خواهیم بود.

وی افزود: به این نتیجه رسیدیم، که طلبه‌ها، هنرمندان و صاحبان آثار، با توجه به درکی که از شرایط دارند، موضوعی را برای حوزه علمیه طراحی کنند.

وی افزود: برای این پویش، هیچ محدودیت جغرافیایی، ملی و بین‌المللی و همچنین سنی وجود ندارد، و هر فردی که به مباحث دینی و تربیتی بپردازد، آثار تولیدی او قبول می‌باشد.

سیدنژاد در پایان با اشاره به اینکه حوزه از ابتدای امسال، حمایت از آثار هنری و رسانه‌ای را در دستور کار قرار داده است بیان کرد: حوزه علمیه وظیفه خود می داند که یک اثر هنری و رسانه‌ای را از همان آغاز کار، حمایت کند تا به تولید برسد.