به گزارش خبرنگار ایرنا، کامبیز عبدالهی روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران این شهرستان به مناسبت هفته زمین پاک اظهار کرد: براساس بازرسی و نمونه برداریهای به عمل آمده توسط این اداره، نقاط آلوده شده ساحل از فاضلاب برای شنا کردن مشخص شده است.
وی افزود: هر ماه حداقل یک بار از عمق تیم و یک متری شناگاههای گناوه توسط کارشناسان این اداره نمونهبرداری می شود که ۲ نقطه آن شامل روبروی دانشگاه آزاد اسلامی و المان گناوه در بیشتر مواقع آلودگی دارند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه تصریح کرد: این اداره جهت آگاهی و مشخص کردن مردم از نقاط سالم و ناسالم شناگاه ها، با شهرداری جهت هشدارهای لازم و نصب پرچم زرد (محدوده ناسالم) و آبی (محدوده سالم) مکاتبه کرده است.
عبدالهی افزود: اهالی این شهرستان و هموطنانی که قصد شناکردن و تفریح در ساحل این بندر را دارند در نقاط آلوده شده که با پرچم زرد مشخص شده، بجد پرهیز کنند.
وی به صنایع آلاینده در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: محل سایت پسماند شهرهای گناوه و بندرریگ، تصفیه خانه فاضلاب، کشتارگاه دام شهری، شرکت های نفتی، تصفیه خانه بیمارستانهای امیرالمومنین (ع) و سوانح سوختگی از عمده صنایع آلاینده در این شهرستان هستند.
وی بیان کرد: این اداره بنا به ماموریت و وظایف محوله برای جلوگیری از خطرات و خسارتهای ناشی از صنایع آلاینده کننده برخورد قانونی را در دستور کار خود قرار داده است.
عبدالهی گفت: کارشناسان این اداره به طور مستمر از واحدهای آلاینده بازدید می کنند و تا زمانی که به شرایط استاندارد نرسیده و اقدامی برای رفع آلایندگی نکند، با تذکر، اخطار و جریمه مواجه می شوند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه با گرامیداشت هفته زمین پاک، گفت: روز جهانی و هفته زمین پاک امسال با شعار "سرمایهگذاری در زمین، توسعه بازیافت و بهرهوری سبز" نامگذاری شده است و این اداره نیز در طول این هفته برنامه های مختلفی پیش بینی کرده است.
وی پاکسازی ساحل، برگزاری مسابقات نقاشی، افتتاح ۲ خانه محیط زیست در شهر گناوه و چهارروستایی بندرریگ و نشست با اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی از عمده برنامههای پیش بینی شده در هفته زمین پاک بوده است.
وی از فعالان و دوستداران محیط زیست گناوه خواست تا این اداره را در اجرای ماموریت ها و وظایف خود که به همه جامعه تعلق دارد یاری رسانی و مطالبات و راهکارهای خود را ارایه دهند.