به گزارش خبرنگار ایرنا، طیب جعفری روز چهارشنبه در دیدار منتخبان جامعه کارگری استان با امام جمعه زنجان افزود: حوادث شغلی به هر صورت و درجهای که باشد برای کارگر، کارفرما و جامعه زیانهای اقتصادی بسیاری در بر دارد که هزینههای درمانی، خسارت ناشی از توقف کار به دلیل حادثه و خسارات پرداختی در صورت از کارافتادگی از جمله آنها به شمار می رود از این رو رعایت ضوابط برای کاهش حوادث، امری حیاتی است.
وی ادامه داد: به طور میانگین سالانه حدود ۱۰ حادثه کار منجر به فوت در استان اتفاق می افتد که با توجه اجرای طرح نهضت ملی مسکن و افزایش قابل توجه کارگاههای ساختمانی در این پروژه ها، تعداد جانباختگان حوادث کار در استان افزایش نداشته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه بازرسی ها از واحدهای تولیدی و کارگاهها به منظور کمک به رعایت قوانین و مقررات و رعایت پوشش های بیمه ای در استان به طور مستمر انجام می شود، افزود: افزایش شمار تشکل های کارگری در استان از دیگر رویکردهای ما است چرا که معتقدیم این تشکل ها زمینه هم افزایی و مفاهمه بهتر را فراهم می کند.
جعفری در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت ۱۳۰ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان خبر داد و اظهار کرد: توسعه خانه های بهداشت کارگری جزو اولویت ها است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به اجرای طبقه بندی مشاغل در برخی واحدها و صنایع استان اشاره کرد و گفت: این طرح در افزایش دستمزدها با احصای قابلیت ها موثر است و تحقق آن را در دیگر واحدهای مشمول نیز دنبال می کنیم.