به گزارش ایرنا؛ «محمدرضا آمویی» روز پنجشنبه در نشست شورای جوانان شهرستان کرمانشاه در فرمانداری، با اشاره به اینکه در جلسات متعدد با گروههای جهادی بر مسجد محوری تأکید شده است اظهار داشت: مساجد در محلات باید به پایگاه تبدیل شوند، آنچنانکه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش محوری داشتند و در دوران دفاع مقدس نیز جوانان از این مساجد به جبههها اعزام میشدند.
وی با بیان اینکه نقش محوری مساجد در محلات کمرنگ شده است، افزود: گاهی امکانات ورزشی پاسخگو نیست اما میتوان از ظرفیت مساجد در این راستا استفاده کرد؛ به طور نمونه در برخی محلات، حیاط مسجد به فعالیتهای ورزشی اختصاص پیدا کرده است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه بیان کرد: باید هدایتگری جوانان در محلات به مساجد برگردد و هماهنگی و همکاری سازمان تبلیغات و اوقاف نیز در این زمینه لازم است.
وی افزود: در گذشته همه افراد محله نسبت به یکدیگر شناخت داشتند اما اکنون دچار بیهویتی شدهایم و میتوان با استفاده از ظرفیتهای مذهبی و ورزشی حول محور مساجد و با کمک سازمانهای مردم نهاد فعالیتهای چند جانبهای برای تغییر این وضعیت انجام داد.
آمویی عنوان کرد: حوزه جوانان از زمانی که تحت مدیریت وزارت ورزش قرار گرفته است تحت الشعاع ورزش بوده و مغفول واقع شده است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با تأکید بر برگزاری جلسات مجزا برای ساماندهی موضوع جوانان عنوان کرد: برنامهریزی منسجمی در حوزه جوانان برای سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شود و البته برنامه هر سال باید تا اسفند سال قبل مشخص و بین دستگاهها هماهنگ شده باشد.
آمویی با بیان اینکه در برنامههای جوانان اشتغال، ازدواج و مسکن ملاک عمل قرار گیرد، گفت: خلأهای حوزه جوانان مورد توجه قرار گیرد و بهروزرسانی شود.
وی با بیان اینکه توجه به جوانی جمعیت یک فرمان از سوی مقام معظم رهبری به عنوان ولی امر مسلمین است، افزود: بیانیه گام دوم انقلاب توصیههایی به جوانان برای آینده را در بر دارد.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه گفت: در فرهنگسازی در زمینه موضوعات اجتماعی و فرهنگی از ظرفیت ورزشکاران و پیشکسوتان ورزشی استفاده شود.
در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، یک هزار و ۲۰۰ مسجد وجود دارد.