به گزارش روز شنبه ایرنا، «مهدی حسینپور» در جلسه استانداردسازی مدیریت زنجیره فعالیت عمرانی با حضور تعدادی از مدیران مراکز آموزش عالی و مدیران مرتبط با ساختمان افزود: فرآیند برنامه ریزی، اجرا و کنترل عملیات مرتبط با پروژهها در بهینهترین حالت ممکن میباشد و عاملی در جهت ارتقا کیفیت محصول نهایی همراه با کاهش زمان و هزینه تولید محصول است.
وی تاکید کرد: برای رسیدن به برآورد درست از تقاضا و بهبود کیفیت تولید راهی جز رجوع به نخبگان، فرهیختگان و کسانی که دست اندرکار علم و تولید هستند، نداریم.
این مقام مسوول یادآوری کرد: در این راستا در چند سال گذشته پارکهای علم و فناوری برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان در کنار دانشگاهها به وجود آمدند تا با در اختیار گذاشتن تسهیلات، به طرحها و ایدههای خود جامه عمل بپوشانند و به اقتصاد کشور کمک کنند.
حسینپور گفت: همه دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی میتوانند به تحقق شعار سال کمک کنند. اگر مسوولان به دنبال رشد تولید هستند، باید برای رشد بازار داخلی و کیفیت محصولات تلاش کنند و برای این منظور باید به دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی نیز رجوع شود که موجب تحقق و پویایی اقتصاد خواهد شد.
رییس دانشگاه رازی نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه با حضور آقای حسینپور گامهای بلندی در جهت ارتقا کیفیت محصولات در اداره استاندارد استان برداشته شده است.
«محمدنبی احمدی» ضمن توجه به حمایت از تولید و توجه به موضوع اساسی صنعت و دانشگاه با موضوع کیفیت را ضروری و ارتقاء استاندارد را موجب اثربخشی در موازین زیست محیطی و جلوگیری از بروز خسارت دانست و همچنین توجه به استاندارد و استانداردسازی در حوزه های مختلف و بخصوص در فعالیتهای عمرانی را موجب تسهیل در فرآیندها و مقاومسازی در صنعت ساختمان عنوان نمود.
وی در پایان اظهار داشت: دانشگاه رازی آمادگی دارد همه ظرفیت خود را برای مهار تورم و رشد تولید در اختیار جامعه تولیدی و تصمیمساز قرار دهد تا مراحل زنجیره فعالیت عمرانی به صورت درست طی شود.