کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت: این استان از ظرفیت‌های بی‌نظیری در عرصه‌های مختلف برخوردارست که می‌توان با بهره گیری از حوزه دانشگاه در راستای توسعه استان به نتیجه برسد.

به گزارش ایرنا، « محمدطیب صحرایی » روز شنبه در همایش آموزش عالی غرب کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد افزود: برای دستیابی به این موفقیت همه بطور جدی وارد میدان شوند.

وی وظایف دانشگاه ها را تولید علم، تربیت عالم و خدمت به جامعه عنوان کرد و افزود: دانشگاه های استان باید به گونه‌ای در توسعه استان و حل مشکلات آن ایفای نقش کنند که اگر زمانی نباشند، خلاء نبودشان در استان احساس شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه دانشگاه باید راهگشا و مساله‌گشای جامعه باشد یادآور شد: اگر خواهان پیشرفت و توسعه استان هستیم دانشگاه های استان باید نقش پیشرو را ایفا کرده و به تعارف و گفت و گو بسنده نکنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از ضوابط حاکم بر خلقت این است که بشر بتواند با تمرکز و جمعیت تولید قدرت کند یادآور شد: اگر این تمرکز در یک فضای ایمانی قرار بگیرد بدون شک اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.

در همایش آموزش عالی در غرب کشور به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه رازی کرمانشاه، برگزار شد «عبدالرضا مصری»، نایب رییس مجلس شورای اسلامی و چند دیگر از نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس نیز حضور داشتند.

دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می‌برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.