به گزارش ایرنا، یعقوب هوشیار روز شنبه در بازدید از روند اجرای این پروژه در گفت و گو با خبرنگاران با عذرخواهی از شهروندان و دوستداران استاد شهریار به علت تاخیر ایجاد شده برای بهره برداری از این پروژه، افزود: مطابق وعده قبلی این پروژه باید ۹ اردیبهشت امسال به بهرهبرداری میرسید که تغییر در ارایه طرح توسط مشاور، موجب تاخیر یک ماهه در بهرهبرداری از آن شد.
وی اظهار کرد: بر اساس تاکیدات حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه تبریز و دستور عابدین خرم استاندار آذربایجانشرقی، شهرداری تبریز اقدام به ساماندهی مقبرهالشعرا کرده و عملیات اجرایی این پروژه فرهنگی در ۲ صفه جنوبی و شمالی را انجام می دهد.
شهردار تبریز گفت: صفه شمالی پروژه فرهنگی تاریخی مقبرهالشعرا به گستره هشت هزار و ۵۰۰ مترمربع و با هزینه کرد ۲۵۰ میلیارد ریال شهریور سال گذشته طبق وعده ای که با نصب تابلو روزشمار داده شده بود به بهرهبرداری رسید.
هوشیار ادامه داد: بر اساس طرح جدید که تا یک ماه آینده به اتمام میرسد، افزون بر محدوده مجموعه مقبرهالشعرا، محیط پیرامون آن نیز برای استفاه شهروندان سنگ فرش می شود.
وی یادآور شد: شهرداری تبریز، پروژههای نیمه تمام سالهای گذشته را مطابق روزشمار نصب شده تکمیل و به بهرهبرداری رسانده است و این پروژه نیز تا یک ماه آینده باید توسط سازمان عمران شهرداری اجرا و به بهرهبرداری برسد.
هوشیار با بیان اینکه پروژههای عمرانی باید طبق وعده ای که به شهروندان با نصب تابلو روزشمار داده شده به بهره برداری برسد، افزود: مردم به مجموعه شهرداری پس از نصب روزشمار پروژه ها و افتتاح آن ها در موقع مقرر اعتماد کرده اند و این رویه باید تداوم داشته باشد.
به گزارش ایرنا، مقبره الشعرا نماد فرهنگ و هنر آذربایجان و ایران است، مجموعهای که هویت تاریخی شهر را به یدک می کشد و همواره فرش قرمزش، زیر پای گردشگران ایرانی و خارجی گسترده است، مکانی که ۴۰۰ شاعر و ادیب ایرانی از جمله استاد محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، اسدی طوسی، قطران تبریزی، خاقانی شروانی، همام تبریزی و ثقه الاسلام در این مکان آرام گرفتهاند.