به گزارش ایرنا، دکتر حسن ملکیزاده روز شنبه با اشاره به آغاز برنامه پزشکی خانواده شهری در استان بوشهر همزمان با آغاز هفته سلامت افزود: طرح پزشک خانواده تیرماه سالجاری نیز در شهرهای گناوه، خورموج و کنگان و شهریور در شهر بوشهر اجرا میشود.
وی اظهار کرد: طرح پزشک خانواده شهری در این استان با همکاری بیش از ۱۸۰ پزشک و ۳۶۰ نفر مراقب و ماما در بخش دولتی و خصوصی در پنج شهر بوشهر، برازجان، خورموج، گناوه و کنگان برای ۵۵۰ هزار نفر اجرایی میشود.
وی گفت: طرح پزشکی خانواده شهری و نظام ارجاع که در دولت سیزدهم مورد توجه جدی قرار گرفته است؛ برنامهای هدفمند، راهبردی و روشی بسیار مهم و موثر در حفظ سلامت مردم، کاهش هزینه و ارتقای نظام سلامت به شمار میرود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین روشهای افزایش دسترسی و بهرهمندی عادلانه مردم از خدمات سلامت است که موجب دسترسی مناسبتر و ارتقای کمی و کیفی خدمات سلامت میشود.
وی اظهار کرد: طرح پزشک خانواده در کشور از نیمه دوم سال ۱۳۸۴ در مناطق روستایی و شهرهای با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر آغاز شد که در طول این سالها با تلاش دست اندر کاران، موفقیتهای فراوانی هم در بخش ارائه خدمت به مردم و هم در بخش اصلاح نظام سلامت به دست آمده است.
ملکیزاده با اشاره به ضرورت اجرای صحیح برنامه پزشک خانواده ادامه داد: پزشک خانواده یک طرح متعالی است که بنا دارد مجموعه خدمات بهداشتی و درمانی را برای ارتقا سطح سلامت جامعه به یکایک مردم در قالب پیشرفته و با برنامهها و هدفهای جامعتر ارائه دهد.
وی بیان کرد: ارتقای کمی و کیفی سطح سلامت، افزایش دسترسی عادلانه و رضایت مندی مردم به خدمات با کیفیت بالا، کاهش پرداخت پول از جیب مردم و مدیریت منابع حوزه سلامت از اهداف کلی اجرای این طرح است.
ملکی زاده ادامه داد: پزشکان، ماماها و کارشناسان برای همکاری در شهرهای یادشده برای ثبت درخواست به تارنمای salamat gov ir مراجعه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: سلامت همه عرصههای زندگی مردم را در بر میگیرد و این موضوع تنها به معنی نداشتن بیماری نیست بلکه سلامت، جنبههای روانی و جسمانی جامعه را نیز شامل میشود.