زاهدان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌از ۹ هزار مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه محصولات خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان انجام شده است.

دکتر غلامرضا سرگزی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه رویکرد دامپزشکی در حوزه تامین امنیت و ایمنی غذایی، تضمین سلامت و ارتقاء سلامت شهروندان است، در خصوص عملکرد اداره کل دامپزشکی استان در مدت زمان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهارداشت: این طرح که از ۱۳ اسفند ماه پارسال تا پنجم اردیبهشت ماه سالجاری ادامه داشت بیش‌از ۹ هزار بازدید نظارت بهداشتی و شرعی از اماکن تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان توسط تیم‌های متشکل از کارشناسان نظارتی دامپزشکی انجام انجام شده است.

وی بیان کرد: دامپزشکی سیستان و بلوچستان همواره تلاش کرده تا با برنامه ریزی درست شرایط به گونه‌ای باشد که فرآورده‌های خام دامی سالم، مطمئن و بهداشتی وارد بازار مصرف شده و در دسترس مردم قرار گیرد که بدین منظور از زمان شروع این طرح بیش‌از ۵۷ تیم در غالب ۱۱۵ کارشناس نظارتی که ۹۰ نفر کارشناس بهداشتی و ۲۵ نفر ناظر شرعی کار نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی را در کل شهرهای استان بر عهده داشتند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان محوری ترین فعالیت‌های دامپزشکی را در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی عنوان کرد و افزود: در این راستا در مدت اجرای طرح تشدید، در مجموع، بیش‌از ۱۸۳ تن فرآورده خام ناسالم ضبط و با دستور مرجع قضایی بیش از ۱۱ تن فرآورده خام پروتئینی غیر بهداشتی امحا و ۱۲ واحد متخلف پلمب شده است.
وی افزود: سطح مناسبی از هماهنگی بین بخشی با دستگاه‌هایی چون دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، دادستانی و مراکز قضایی سیستان و بلوچستان با اداره‌کل دامپزشکی استان در اجرای این طرح وجود دارد

سرگزی اظهارداشت: شهروندان می‌توانند در صورت هرگونه ابهام و یا مشاهده تخلف مراتب را از طریق سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.