جلال حمره روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد کلاس درس در قالب ۳۹۰ مدرسه استاندارد سازی شده است که با این اقدام اکنون هیچگونه مدرسه ای با سیستم گرمایشی نفتی در مناطقی از استان که دارای شبکه برق و یا گاز باشد وجود ندارد.
وی با ذکر اینکه ۷۰ طرح عمرانی، آموزشی و فرهنگی در طول سال گذشته از محل اعتبارهای ملی، استانی و خیران در دست اجرا بوده است، ادامه داد: ۴۰ طرح از این تعداد تا پایان سال گذشته با ۱۶۷ کلاس درس در نقاط مختلف استان با محوریت مناطق محروم به بهره برداری رسید.
مدیرکل نوسازی مدارس ایلام یادآور شد: از این تعداد ۲ استخر سرپوشیده در شهرستان های ایلام و مهران و ۲ سالن ورزشی نیز در شهرستان های آبدانان و سرابله احداث شده است.
حمره تاکید کرد: همچنین در این راستا ۲ مدرسه با عنوان مدرسه سبز با نگاه رعایت حفظ محیط زیست با شاخص های استاندارد و کاهش مصرف انرژی و آب خام (استفاده از آب بارندگی و آبخوری مدرسه با نگهداری در محفظه جهت استفاده برای آبیاری فضای سبز محیط مدرسه و شست و شو) در شهرستان ایوان با ۱۲ کلاس درس و زیربنای چهار هزار متر مربع در چهار طبقه و مدرسه ۶ کلاسه متوسطه دخترانه در شهرستان ایلام با زیربنای سه هزار و ۵۰۰ متر مربع و سالن چند منظوره ورزشی با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه های این مجموعه جایگزینی مدارس کانکسی با مدارس استاندارد است که در استان ایلام با مشارکت نیکوکاران ۱۵ مدرسه یک کلاسه جایگزین مدارس کانکسی خواهند شد و این مدارس بین ۱۵ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مدیرکل نوسازی مدارس ایلام به مقاوم سازی و ترمیم مدارس فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در راستای حفظ مدارس موجود علاوه بر ساخت فضای آموزشی جدید اعتباری نیز توسط سازمان نوسازی مدارس در اختیار این اداره کل قرار گرفته که در این مورد ۱۵۰ هزار متر مربع عایق رطوبتی، آسفالت مدارس قدیمی و احداث ۲ مدرسه در سطح استان در حال مقاوم سازی است.
به گفته حمره، سال جدید اولویت با تکمیل طرح های نیمه تمام و نگاه به تجهیز مدارس به نمازخانه و سالن های چند منظوره است.
حدود ۱۰۰ هزار دانش آموز در استان ایلام در بیش از یک هزار و ۳۰۰ فضای آموزشی مقاطع مختلف به تحصیل اشتغال دارند.