به گزارش ایرنا، محمدرضا جاننثاری روز یکشنبه در جلسه ساماندهی امور جوانان استان اصفهان افزود: بر این اساس باید از مدتها قبل نیازها و مسائل موجود در جامعه شناسایی شود تا بتوان برمبنای آن محور برنامههای اوقات فراغت را تنظیم و برنامهریزی کرد.
وی با اشاره به محوریت برنامهریزی اوقات فراغت با سازمان ورزش و جوانان، گفت: باید همه دستگاهها مُلزم به تبعیت از این برنامه باشند و برنامههای آنها در حد همپوشانی نباشد زیرا بیتالمالی که در اختیار هر دستگاهی است تملُک شخصی نیست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان افزود: هر دستگاهی که متولی اجرای برنامههای اواقت فراغت است باید به محورهای سازمان ورزش و جوانان توجه کند و پس از اجرای برنامهها هم ارزیابی برای جمعیت آماری که در این برنامهها شرکت کردند صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه باید دستگاههای متولی اوقافت فراغت مشخص شوند، گفت: در کنار این مهم باید دستگاههای پشتیبان برنامههای اوقات فراغت نیز تعیین شوند.
جاننثاری یادآور شد: باید خرد جمعی پشت برنامه ریزی برنامههای اوقات فراغت باشد تا بهعنوان نمونه چند دستگاه همزمان یک کلاس را برگزار نکنند.
وی بهصورت اختصاصی به برنامههای اوقات فراغت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: باید در برنامههای تابستان براساس مشکلات دانشآموزان در طول سال تحصیلی برنامهریزی شود، بهعنوان نمونه با توجه به مسائل اخیر باید در اوقات فراغت به دانش آموزان "دشمن شناسی" آموخته شود تا در زمان بازگشایی مدارس در مهر، مشکلاتی که آنها را تحت تاثیر قرار داده بود، دیده نشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در بخش دیگری با موضوع ازدواج افزود: تمام مسائل مربوط به جمعیت، کنترل آسیبهای اجتماعی و دیگر مواردی که در جامعه دیده میشود مربوط به ازدواج است.
وی با تاکید بر اینکه مساله ازدواج باید در هیات اندیشه ورزی با حضور مدیران کل استان اصفهان مورد بحث و گفت و گو قرار بگیرد، گفت: باید سهم هر دستگاهی در حل و فصل مساله ازدواج مشخص شود.
به گزارش ایرنا، در پایان این جلسه مصوب شد تا پیش از جلسه آینده این ستاد ۲ کارگروه جداگانه توسط ادارهکل امور بانوان و ادارهکل ورزش و جوانان برای بررسی دقیق مقوله ازدواج، راهبردها و راهکارها در این زمینه تشکیل و نتیجه آن در جلسه بعدی ستاد مطرح شود.