به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حسین کفاش روز دوشنبه در آستانه هفته گرامیداشت معلم در نشست خبری بدون توضیح آماری بیشتر در این زمینه افزود: دامنه آسیب ترک تحصیل دانش آموزان تنها بخش آموزش و پرورش را در بر نمی گیرد بلکه جامعه را هم متضرر می کند.
وی با اشاره به اینکه از همه ظرفیتها و توان برای ماندگاری دانش آموزان در تحصیل و جلوگیری از ترک تحصیل آنان استفاده می شود، تصریح کرد: ولی این مساله بدون کمک خانواده ها به طور مطلوب محقق نخواهد شد.
رییس اداره آموزش و پرورش بجستان اظهار داشت: افزایش تمایل دانش آموزان به رشته های نظری در مقایسه با رشته های فنی و حرفه ای دیگر آسیبهای این بخش به شمار می رود.
وی اضافه کرد: ۶۰ درصد دانش آموزان بجستان در سال تحصیلی گذشته تمایل به انتخاب رشته های نظری و ۴۰ درصد فنی و حرفه ای و کار و دانش داشتند که با توجه به انجام اقدامات و تمهیدات و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی لازم، پیش بینی می شود این میزان به ۵۰ درصد در هر ۲ بخش طی امسال برسد.
کفاش گفت: بومی سازی فعالیتها بر اساس نیاز منطقه ای و شناسایی آسیبهای لازم رویکرد مهم آموزش و پرورش بجستان طی سال جاری است.
وی با بیان اینکه شهرستان بجستان از لحاظ قبولی دانش آموزان در دانشگاهها رتبه های برتر استان خراسان رضوی را در سال تحصیلی گذشته کسب کرده است، بیان کرد: رتبه این شهرستان در رشته تجربی از ۹ به رتبه چهار ارتقا یافته و در رشته های علوم انسانی و ریاضی بجستان به ترتیب رتبه های چهارم و هفتم استان را کسب کرد.
هفت هزار و ۲۰۰ دانشآموز و فرهنگی در شهرستان بجستان به تحصیل و تدریس در حوزه آموزش و پرورش عمومی اشتغال دارند.
مرکز شهرستان ۳۵ هزار نفری بجستان در فاصله ۲۸۹ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.
بجستان مرکب از ۲ بخش مرکزی و یونسی و دارای ۴۹ روستا است. ۱۶ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.