نوشهر-ایرنا- مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، ساخت بزرگ ترین بیمارستان فوق تخصصی سرطان خاورمیانه در چالوس را منوط به تخصیص زمین از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان می داند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، موضوع ساخت بزرگ ترین بیمارستان فوق تخصصی بیمارستان سرطانی در خاورمیانه در شهرستان چالوس با همکاری یک واقف در شهریورماه سال ۱۳۹۹ مطرح و رسانه ای شد و برابر گزارش ها از منابع رسمی فردی قرار است حدود ۲ هزار میلیارد ریال به نیات واقف بابت هزینه ساخت این بیمارستان پرداخت کند که ۲۰۰ میلیارد تومان کمک اولیه است.

حجت الاسلام ابراهیم حیدری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : فردی که قصد ساخت این بیمارستان را دارد محل زندگی او در تهران است منتهی به نیات واقف سعی دارد این مرکز درمانی را در چالوس بسازد و افزون آن در کنار این بیمارستان کلینیک تخصصی آزمایشگاهی هم احداث کند.

وی اظهارداشت : اقدامات لازم برای اجرایی شدن این طرح نظیر دریافت مجوزهای اولیه ساخت بیمارستان، جانمایی محل اجرای طرح، طرح های مطالعاتی و کارشناسی و تهیه نقشه انجام گرفته و موضوع با مسوولان دست اندرکار از جمله معاون هماهنگی امور استانداری در میان گذاشته شد و قرار است این طرح در منطقه شهرک "نواب" چالوس اجرایی شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران گفت : این طرح باید به نیات واقف در شهرستان چالوس اجرایی شود و آخرین پیگیری که به تازگی صورت گرفته اداره کل منابع طبیعی منطقه نوشهر حدود ۶ هزار متر زمین را بابت اجرای این طرح واگذار و سند آن به نام اداره کل راه و شهرسازی صادر کرد و این نهاد باید زمین را تحویل دهد که تاکنون این اقدام صورت نگرفته است.

حجت الاسلام حیدری با اشاره به آنکه روند اجرایی شدن طرح بیش از ۲ سال طول کشید، افزود : در صورت در اختیار ندادن زمین ممکن است فردی که به نیات واقف قصد اجرای چنین طرحی را دارد منصرف و وجه مدنظر را در خارج از استان و شهرستان چالوس هزینه کند و بنابراین ضرورت دارد مسوولان امر در کوتاه ترین زمان نسبت به واگذاری این میزان زمین برای ساخت بیمارستان اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: امروز نوع نگاه این نهاد انقلابی تغییر کرده و خدمات گسترده ای در بخش های مختلف به ویژه حوزه بهداشت و درمان ارایه می دهد به عنوان نمونه براساس نیت واقف برای بیمارستان های ساری و دیگر مراکز درمانی استان آمبولانس، دستگاهای سی تی اسکن شیمی درمانی، دیالیز، تجهیزات سامانه سرمایشی و گرمایشی خریداری کرد و در مجموع می توان مدعی شد بیش از ۱۲۶ موقوفه در این استان مربوط به بهداشت و درمان است.

شهرستان چالوس با جمعیتی دست کم ۱۳۰ هزار نفر دارای یک سه نقطه شهری و ۱۲۰ نقطه روستایی در غرب مازندران قرار دارد.

شهرستان های غرب مازندران نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر علاوه بر جمعیت ثابت یک میلیون نفری سالانه پذیرای میلیون گردشگر و مسافر داخلی و خارجی است که با کمبود امکانات درمانی مواجه است. البته در دولت مردمی سیزدهم گام های برای رفع این مشکل برداشته شده که اهالی امیدوارند ارایه این امکانات بیشتر بشود.

در زمان حاضر بیش از یک هزار خانه بهداشت، ۴۵۰ مرکز جامع شهری و روستایی، ۵۴ پایگاه، ۲۶ بیمارستان دولتی و ۱۴ بیمارستان خصوصی با حدود پنج هزار تخت مجموعه های درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران است.