گناوه - ایرنا - فرماندار گناوه گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع یکی از مهم‌ترین روش‌های افزایش دسترسی و بهره‌مندی عادلانه مردم از خدمات سلامت بوده که در اولویت اصلی دولت سیزدهم قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدتقی صفری روز سه شنبه در جلسه شورای سلامت این شهرستان اظهار کرد: باتوجه به اینکه اجرای این طرح ارزشمند، دستاوردهای مثبتی برای بهبود شاخص‌های سلامت دارد، باید ساز و کار و زیرساخت‌های لازم در این شهرستان قبل از اجرایی شدن بخوبی فراهم شود.

وی افزود: طرح پزشک خانواده قرار است امسال در این شهرستان اجرا شود که نیاز است همه دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم با شبکه بهداشت ودرمان داشته باشند.

رئیس شورای سلامت گناوه تصریح کرد: فرمانداری شهرستان در کمیته برنامه ریزی امسال در تخصیص اعتبار به شبکه بهداشت ودرمان نگاه ویژه‌ای دارد.

وی از رئیس شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان خواست تا از خیران جهت مشارکت در زیرساخت‌های بهداشتی برنامه‌ریزی و از آنها دعوت به عمل آورد.

صفری بر اطلاع رسانی خدمات ادارات به جامعه تاکید کرد و افزود: عملکرد روابط عمومی‌های ادارات در اطلاع رسانی کمرنگ است و باید پویا و فعال‌تر شوند.

وی بیان کرد: در طول دوران انقلاب بخصوص دولت سیزدهم کارهای بسیار خوبی در سطح این شهرستان ارایه شده که باید توسط مدیران و روابط عمومی‌ها به مردم بازگو و اطلاع رسانی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه گفت: دولت سیزدهم توانست با مدیریت خوب در مهار و کنترل بیماری کووید ۱۹ که اصلی‌ترین معضل کشور بود کارنامه زرینی بر افتخارات نظام بیافزاید.

احمد لیراوی افزود: باتوجه به این که مقوله سلامت یک مبحث بسیار مهم برای جامعه بشمار می‌رود، فرمانداری این شهرستان در تخصیص اعتبارات به این حوزه نگاه خاصی داشته و گام‌های خوبی برداشته شد.

وی اظهار کرد: یکی از مهم ترین اهداف طرح پزشکی خانواده پایین آوردن هزینه‌های درمان مردم و کاهش مراجعه کنندگان به مطب‌های خصوصی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه بر اطلاع رسانی این طرح مهم جهت مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: شهرستان نیازمند سند توسعه سلامت است که باید تدوین و آماده شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار کرد: با اجرای طرح پزشکی خانواده طیف وسیعی از افراد در سطوح گسترده عمومی و تخصصی خدمات لازم را دریافت می‌کنند.

عصمت حیدری افزود: برنامه پزشکی خانواده در سه سطح ارایه می شود که سطح اول شامل مراقبت‌های اولیه بهداشتی و درمانی در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، سطح دوم خدمات تخصصی در بیمارستان‌های تخصصی و سطح سوم خدمات فوق تخصص در بیمارستان‌های فوق تخصصی به مراجعه کنندگان است.

وی گفت: رعایت نظام ارجاع، هزینه‌های خدمات بهداشتی و درمانی را برای افراد به‌طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه یادآور شد: برنامه پزشکی خانواده قرار است از تیرماه امسال در این شهرستان به مرحله اجرا در آید.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.