به گزارش ایرنا از خبر روز سه شنبه روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، وحید مرادی نسب افزود: با انسداد این چهار حلقه چاه غیرمجاز آب از خروج ۱۱۸ هزار و ۸۰۰ متر مکعب آب در سال از سفره های آب زیرزمینی در حوزه عملکرد این امور جلوگیری شد.
وی اظهار داشت: با تلاش کارشناسان بازرسی، نظارت و با اخذ دستور قضایی طی یک هفته کاری چهار حلقه چاه آب غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در تهران و پردیس در مجموع با دبی ۶ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.
این مسئول با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ با دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی، خاطرنشان کرد: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده است و کاهش سطح آبهای زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب و کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.
مرادی نسب یادآور شد: امور منابع آب تهران و پردیس بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.
ضرورت تشکیل منظم جلسات شورای حفاظت آب پیشوا
مدیر امور منابع آب شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در ابتدای جلسه به ضرورت تشکیل منظم جلسات شورای حفاظت و اهمیت آن با توجه به وضعیت منابع آبی این شهرستان ها تأکید و در ادامه اقدامات صورت گرفته توسط این اداره در سال ۱۴۰۱ پیرامون برخورد با چاه های غیر مجاز،نصب کنتورهای هوشمند، جلوگیری از اضافه برداشت چاه های مجاز و اخذ سند مالکیت رودخانه ها را تشریح کرد.
محمد رضا گیتی پژوه همچنین با توجه به وضعیت بحرانی آبخوان دشت ورامین همکاری کلیه دستگاه ها با امور منابع آب به منظور گذر از شرایط حاد کم آبی را خواستار شد.
در پایان این جلسه، مشکلات مربوط به کشاورزان در خصوص اخذ مجوز پمپاژ ثانویه و پاسخ استعلامات از سوی فرماندار شهرستان پیشوا مطرح شد که مدیر امور منابع آب توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد و مقرر شد در اسرع وقت به مشکلات موجود رسیدگی شود.