به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، محمدعلی زلفیگل، روز سهشنبه در آیین نکوداشت اعضای نمونه کشوری در دانشگاه شهید بهشتی در پیامی که توسط مدیر روابط عمومی این وزارتخانه خوانده شد، اظهار داشت: دانستن و دانایی، حق ساده ای است که به آدمی ارزانی شده است. حقی که به گواه ظهور پیغمبران بر آن تأکید شده است. پیامبرانی رئوف که دانایی را بی هیچ چشمداشتی در گوش مشتاقان، تلاوت کرده اند.
وی ادامه داد: فرد نادان برده پنهان و جامعه نادان مستعمره عیان است. در روزگار ما، دانایی چراغ هدایت و کلید ورود به آرمان شهری است که جهان را زیباتر می خواهد و این زیبایی را حق همگان می پندارد. در نظم نوین جهانی، آنان که از نعمت دانایی بیش از دیگران بهره مند شده اند، سهم بیشتری را از آن خود کردهاند. پرچم این دشوار وظیفه بر دوش معلمانی است که با تکیه بر گنجینه تجربه فردی و جمعی و با مشارکت در توسعه نهضت دانشبنیان و ارتقای علوم فناورانه، نسلی برتر و برگزیدهتر از خویش تربیت کنند.
وزیر علوم تاکید کرد: نسلی که در عمر کوتاه خود تغییرات بزرگی را در جهان تجربه کرده است. بدین اعتبار سزاوار است که با ایجاد و کسب فناوریهای نو در تبادل چندجانبه با جامعه جهانی و پاسخگویی به نیازهای جامعه امروز به تربیت دانشجویانی ماهر، خلاق و نوآور با روحیه پرسشگری و انتقادی همت گماشته شود. آرمان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این سرزمین تحقق فرهنگ دانستن و دانایی است. آرمانی که شعار آن «بیاموزیم، تجربه کنیم، تجربه را ارزان بخریم و به دیگران بیاموزانیم» است. تاکید بر پرورش شاگردانی که به شور، شوق و شعف جوانی، جام جان خویش را لبریز از ایمان و آگاهی کنند، گرانمایه اولویتی است که توامان هم برای بنده و دیگر خادمان عرصه آموزش دانشگاهی افتخار محسوب میشود و هم مهر تاییدی بر نقش برجسته نهاد مقدس و سرنوشتساز دانشگاه در این روزگار در شمار میآید.
زلفی گل خاطرشان کرد: این روز بزرگ را به همه معلمان و اساتید دانشگاههای کشور تبریک و تهنیت عرض میکنم و ایمان دارم که عزتمندی و سربلندی ایران عزیز در گرو ارج نهادن به مقام والای معلمان و اساتید است. به امید آنکه همیشه قدر بینند و بر صدر بنشینند.