مرتضی حضرت زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این پروژه در ۲ فاز اجرا خواهد شد اظهار داشت: در مرحله اول اکیپ های محوطه سازی و پیاده رو سازی های شروع به کار کردند و پس از تکمیل اقدامات اولیه محوطه های بازی، کارگاه های آموزشی، اتاق مادر و کودک، پارک شن، آلاچیق ها، نمازخانه، سرویس بهداشتی و پارکینگ ریال احداث می شود.
وی با تاکید بر اینکه افزایش سرانه فضاهای بازی کودکان با تمهیدات خاص و نیز ساخت اتاق های مادر و کودک در سال جاری در دستور کار شهرداری منطقه یک قرار دارد افزود: یکی از این اتاق های مادر و کودک در پارک شکریه تا تابستان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید و تحویل شهروندان به خصوص آینده سازان این شهر خواهد شد.
مدیر منطقه یک شهرداری همدان با بیان اینکه شهر همدان که به عنوان شهر دوستدار کودک شناخته می شود گفت: زیرساختها و فضاهای شهری برای تامین نیازهای روحی و روانی کودکان و برآورده کردن آمال و آرزوهای آنان در مسیر «شهر دوستدار کودک» در حال گسترش است.
اظهار داشت: جمعیت زیادی از شهرها را کودکان تشکیل می دهند و توجه به نیازها و خواسته های یک کودک می تواند باعث به وجود آمدن جامعه ای شاداب و پر از امید و انرژی در سالیان آینده باشد.
وی گفت: کودکان کم توان بنا بر تفاوت های فردی قابل ملاحظه ای که از لحاظ جسمی و ذهنی نسبت به بقیه کودکان دارند نیاز به مراقبت های خاص و ویژه ای دارند که با توجه به یافته های محققان بهترین و موثرترین راه درمان این اختلالات بازی درمانی است.
حضرت زاده ادامه داد: بازی مهم ترین فعالیت کودکان محسوب می شود و از طریق همین بازی کردن است که یک کودک مهارت های حسی، حرکتی و اجتماعی را می آموزد.
وی اظهار داشت: بر همین اساس و بنا بر ضرورتی که در این زمینه وجود دارد شهرداری منطقه یک تصمیم گرفت تا برای اولین بار در شهر همدان اقدام به احداث پارک کودکان کم توان با مساحتی بالغ بر شش هزار متر مربع کند.