به گزارش خبرنگار ایرنا؛ مختار احمدی شامگاه روز سه شنبه در دیدار منتخبین حوزه کارگری با استاندار کرمانشاه اظهار کرد: در سال گذشته در زمینه تنظیم مناسبات کارگری و کارفرمایی و حل اختلاف بین کارگران و کارفرمایان، ۶ هزار پرونده حل اختلاف رسیدگی شد.
وی افزود: روند طولانی رسیدگی به پرونده های حل اختلاف کارگری و کارفرمایی یکی از انتقادات و نارضایتی های جامعه کار بوده که در سال گذشته با افزایش شعب حل اختلاف در شهر کرمانشاه و شهرستانهای فاقد شعبه این میانگین با کاهش ۵۱ روزی موجب رضایت نسبی این ۲ قشر شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه ۲۹۲ تشکل کارگری- کارفرمایی انجمن صنفی و کانون فعال وجود دارد، گفت:طبق آمار ثبت شده بیمه تامین اجتماعی، ۲۶۱ هزار کارگر فعال و ۸۱ هزار کارگر بازنشسته در استان کرمانشاه وجود دارد.
۲/۸ درصد نرخ بیکاری استان کرمانشاه کاهش یافته است
وی با اشاره به رتبه دوم استان در جذب اعتبار مشاغل خانگی با ۱۰۶ میلیارد تومان و ۷۲۹ فرصت شغلی در بخش تعاون در سال گذشته ، بیان کرد: در زمستان ۱۴۰۱ نسبت به زمستان سال ماقبل شاهد کاهش ۲/۸ درصد نرخ بیکاری استان بودیم و طبق آمار سازمان مرکز آمار ایران زمستان گذشته نرخ بیکاری استان به ۱۵/۱ رسید.
احمدی از سرعت روند پرداخت تسهیلات از محل مصوبات ریاست جمهوری در استان خبر داد و افزود: از زمان تشکیل قرارگاه ملی اشتغال، یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط بانک های عامل پرداخت شده و برای ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پرونده قرارداد انعقاد شده که منتظر پرداخت تسهیلات هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: بیش از ۳۰ هزار کارگر در نزدیک به هزار واحد های صنعتی و تولیدی استان کرمانشاه مشغول کار هستند.