محمدحسین واحدیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: با توجه به اینکه هویت هر شهر را پتانسیلها و شاخصههای آن شهر نشان میدهد، باید این پتانسیلها و شاخصهها، نمانامسازی (بِرَندسازی) و معرفی شود.
وی با اشاره به ثبت ۳۱ اردیبهشتماه بهعنوان "روز شهرکرد" افزود: بههمین منظور میتوان از این فرصت استفاده و تمامی پتانسیلها و شاخصههای بالقوه شهرکرد به به نمایش بگذاریم و به بالفعل تبدیل کنیم.
واحدیان تصریح کرد: در این راستا تمامی دستگاههای اجرایی و شهروندان برای شناساندن شهرکرد در سطح ملی و بینالمللی به مجموعه مدیریت شهری کمک کنند.
وی یادآور شد: برای تحقق این مهم نشستهایی با مجموعه مدیریت شهری، اعضای شورای اسلامی، رسانههای گروهی و قشرهای مختلف مردم برگزار و نسبت به چگونگی اجرای مطلوب برنامههای مرتبط معرفی شهرکرد برنامهریزی شد تا نسل جدید و جوان با داشتههای این شهر مانند مشاهیر، مفاخر و نامآوران آشنا شوند.
شهردار شهرکرد اظهار داشت: تقویت حس تعلق و مشارکتپذیری در برنامههای مختلف توسعه شهری در حوزههای اجتماعی، فرهنگ، هنری، ورزشی، مذهبی و عمرانی از مهمترین دستاوردهای برگزاری "روز شهرکرد" بهشمار میرود.
وی گفت: برای برگزاری مطلوب برنامههای مرتبط با "روز شهرکرد" برخی دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری مانند اداراتکل ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، کانونهای فرهنگی مساجد و فرمانداری شهرکرد اعلام آمادگی و مشارکت کردهاند.
واحدیان تاکید کرد: کلنگزنی بسیاری طرحهای عمرانی وعده داده شده به شهروندان، همزمان با "روز شهرکرد" و براساس توزیع عادلانه در مناطق مختلف شهر، آغاز و برخی طرحهای دیگر بهرهبرداری میشود.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.