وحید سهرابی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس همین رویکرد، در تقویم کاری امسال پاکسازی زیستگاههای جانوری دریایی جزیره لارک (مرداد ماه) و بررسی اجرای پروژه حمایت از گونه های جانوری دریایی جزیره لارک و بندرعباس (در نیمه دوم سال) پیشبینی و برنامهریزی شده است.
وی پاکسازی سواحل بندرعباس و لارک طی سه مرحله در ماه های اردیبهشت ،آبان و بهمن ماه را از دیگر برنامه های زیست محیطی کمیته غواصی آزاد هرمزگان اعلام کرد.
رکورددار ملی ماده حبس نفس غواصی ایران از گرامیداشت شهدای غواص، برگزاری کارگاه های غواصی آزاد، برگزاری اردوهای آموزشی و رویدادهای استعدادیابی به عنوان دیگر برنامه های پیش بینی شده در تقویم کاری امسال کمیته غواصی آزاد هرمزگان نام برد.
سهرابی پور خاطرنشان کرد: استان هرمزگان دارای پیشینه تاریخی در رشته غواصی است که در صورت توجه و برنامه ریزی مناسب ، این رشته می تواند برای هرمزگان در سطح ملی و بین المللی افتخارآفرینی کند.
به گفته این ورزشکار ، غواصی برای صید مروارید بدون استفاده از تجهیزات تنفسی به عنوان یک شغل از گذشته در غرب هرمزگان وجود داشته و هنوز هم کم و بیش ادامه دارد.
سهرابی پور اضافه کرد : در دوران دفاع مقدس نیز غواصان هرمزگان در قالب گردان غواصی ۴۲۲ لشکر ثارالله حضور ثمربخش و ویژه ای در جبههها داشتند.
وی تاکید کرد: این پشتوانه و سابقه قوی می طلبد تا غواصی به عنوان رشته ورزشی بومی و خاص در استان دریایی هرمزگان مورد توجه قرار گیرد.