ایلام - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه شبهات منتشر شده در فضای مجازی حاصل سال‌ها تلاش پژوهشگران اسلام‌شناس غربی در اندیشکده‌ها و اتاق‌های فکر آنها با هدف دین‌زدایی از نسل جدید است، گفت: قلم پژوهشگران دینی برای پاسخگویی به شبهات بسیار مهم و ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین اله نور کریمی تبار روز چهارشنبه در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره علامه حلی (ره) در استان ایلام، اظهار کرد: تعلیم و تربیت انسان در دو بُعد مادی و معنوی در قرآن کریم مورد تاکید قرار گرفته است و علم و دانش و پیشرفت های فناوری برای آسایش و آرامش انسان است.

وی با تاکید بر اینکه در کنار توجه به پیشرفت مادی انسان در حوزه های مختلف علمی، توجه به بُعد معنوی نیز بسیار مهم است، ابراز کرد: بُعد معنوی و روحی انسان همان جایگاه خلیفه الهی بر روی زمین است که همه علوم برای رسیدن به خدا و ارتباط با الله است، آن دانشی که پیامبران الهی برای آن معبوث شده اند، برای ارتباط انسان به عنوان اشرف مخلوقات با خالق هستی است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام تصریح کرد: علما و دانشمندان با شناخت قدرت الهی در علوم و دانش های مختلف، با تمام وجود قدرت الهی را درک می کنند و بر این اساس در برابر خداوند خشیت دارند.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار یادآور شد: انسان مومن بهره مند از دانش الهی به کمال و درجات بالای انسانیت دست پیدا می کند چرا که علما با ترس و درک درست و جامع از خداوند و با خضوع جسمانی و خشوع قلبی در ذات پروردگار غرق می شوند.



وی ادامه داد: مبلغان راستین دین برای پاسداری از حدود الهی تمامی داشته های خود را با فراغ بال فدای رضایت مندی خداوند می کنند و با قلم، تفکر، گفتار و رفتار برای دفاع از دین خدواند استوار هستند.

امام جمعه با بیان اینکه دشمنان در تلاش هستند که با ایجاد شبهات در فضای حقیقی و مجازی، نوجوانان و جوانان ما را از مسیر صحیح خارج کرده و در دین اقشار مختلف جامعه اسلامی تزلزل ایجاد کنند، گفت: روحانیت و علما به عنوان مدافعان علم و معرفت در حوزه های علمیه، سربازان خط مقدم جبهه پژوهش و پاسخگویی به این شبهات هستند.

حجت الاسلام کریمی تبار با بیان اینکه جشنواره علامه حلی بستر و فرصت مناسبی برای پژوهشگران و طلاب و روحانیون برای پاسخ گویی به شبهات دینی با علم و تحقیق است.

حجت الاسلام والمسلیمن وعد مرادبیگی رییس حوزه های علمیه استان ایلام هم در این مراسم، گفت: تشکیل یک صندوق حمایتی، برگزاری اردوهای علمی - پژوهشی برای طلاب، تقویت زیرساخت های پژوهشی و علمی از مهمترین نیازهای حوزه های علمیه استان ایلام است.

به گزارش ایرنا، در پنجمین دوره جشنواره استانی علامه حلی (ره) ۲۰۷ اثر پژوهشی به دییرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت با نظر هیات داوران و چهار دوره ارزیابی آثار و مشاهده یابی آثار تکراری توسط نرم افزار ارزیاب، پنج اثر شامل ۲ اثر از برادران و سه اثر از خواهران برگزیده و ۱۰ اثر شایسته تقدیر انتخاب شدند.

برچسب‌ها