تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون گلف با بیان اینکه بارها برای در اختیار گرفتن زمین، احداث آکادمی و هتل گلف تلاش کردیم، اما همچنان ابتر مانده و گلف بی‌زمین است، گفت: باید محدودیت‌ها و موانع مقرراتی به نحوی رفع شود که وزارت ورزش امکان واگذاری زمین به فدراسیون‌ها را داشته باشد.

حمید عزیزی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، با تأکید بر اینکه همه تلاش ما این است که بتوانیم مدیریت و بهره‌برداری زمین گلف را به دست بیاوریم، درباره تکلیف زمین گلف ورزشگاه انقلاب توضیح داد: مالکیت ورزشگاه انقلاب در اختیار آستان قدس رضوی است و طبق قرارداد در اختیار وزارت ورزش و سپس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور قرار گرفته است.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که مانند تمام کسانی که در مجموعه ورزشی انقلاب به‌عنوان توسعه اماکن ورزشی در حال بهره‌برداری از مجموعه در قالب‌های مختلف هستند، بتوانیم به‌عنوان فدراسیون اصلی‌ترین رشته ورزشی باشگاه انقلاب که اساساً فلسفه وجودی باشگاه به‌خاطر آن است، صاحب و مالک تنها زمین چمن گلف شویم.

عزیزی درباره تلاش‌های این فدراسیون برای در اختیار گرفتن زمین گلف، توضیح داد: یکبار در موضوع زمین، از شرکت توسعه تقاضا کردیم باتوجه‌به اظهار خود آنها که در آن مقطع زمانی سالیانه یک میلیارد از لحاظ مالی منفی بودند، بهره‌برداری زمین را در اختیار فدراسیون قرار دهند. همچنین تمامی هزینه‌های جاری و نگهداری زمین و هر گونه تغییرات و اقدامات جدید به عهده فدراسیون باشد.

رئیس فدراسیون ادامه داد: با این کار، علاوه بر اینکه بار مالی از دوش شرکت توسعه برداشته می‌شد، فدراسیون هم از زمین به نحو احسن استفاده می‌کرد؛ اما متأسفانه بااراده شرکت توسعه و محدودیت مقررات این شرکت، زمین در اختیار فدراسیون قرار نگرفت. ضمن اینکه طلب سه میلیارد تومان بهره‌برداری سالانه از ما داشتند که این خواسته توجیه اقتصادی نداشت؛ مدعی بودند فدراسیون سالانه ۱۰ میلیارد تومان سود خواهد داشت پس سه میلیارد باید به شرکت توسعه پرداخت کند این در حالی بود که شرکت سالانه یک میلیارد تومان از لحاظ مالی منفی داشت!

عزیزی تصریح کرد: پیشنهاد احداث آکادمی ملی گلف در مجموعه ورزشی انقلاب را دادیم تا در زمین گلف این ساختمان ایجاد شود. فرایندهای قانونی این کار هم طی شد، اما نهایتاً با وجود اینکه قرارداد و صورت‌جلسه زمین هم تنظیم شد، در پایان دولت قبل جلسه کمیته تشریفات بعد از چندماه تشکیل شد، اما ژاله فرامرزیان معاون سابق توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان از حضور خودداری کرد و علی‌رغم هشت متر گودبرداری این کار ابتر ماند.

رئیس فدراسیون گلف یادآور شد: برای بار سوم هم پیشنهاد احداث هتل در ضلع غربی ورزشگاه انقلاب به نام هتل گلف را دادیم و قرار بود بخش خصوصی هم احداث این هتل و هم احیای چمن زمین گلف را برعهده بگیرد. زمین چمن متعلق به سال ۱۳۴۰ شمسی است و نه‌تنها استاندارد نیست، بلکه وضعیت مطلوب و عادی هم ندارد و نیاز به تعویض دارد. اما این کار هم مورد موافقت شرکت توسعه اماکن ورزشی قرار نگرفت.

وی با بیان اینکه در دوره جدید سرپرستی شرکت توسعه اماکن ورزشی که بر عهده مهیار عسگریان قرار دارد، ‌ تماس برقرار کردیم تا موارد بار دیگر مطرح شود، اظهار داشت: امیدواریم بر اساس سیاست‌های آنان و نیاز رشته گلف و ورزش‌های تابعه بتوانیم کاری انجام دهیم. البته در همین مدت، غریب به ۱۴۰۰ میدان مینی گلف و یک‌صد سایت در کشور احداث شده است.

عزیزی درباره راهکار رفع موانع این چنینی خاطرنشان کرد: باید محدودیت‌ها و موانع مقرراتی به نحوی رفع شود که وزارت ورزش امکان این را داشته باشد که امکانات ورزشی را در اختیار فدراسیون‌ها قرار دهد.