«محمد احمدی» روز پنجشنبه به ایرنا افزود: از ۱۵ اردیبهشت ماه سالجاری حمل موادمعدنی از طریق جادهها تنها توسط وسایل نقلیه و رانندگان دارای کارت هوشمند مجاز خواهد بود و هرگونه حمل و نقل موادمعدنی در جادهها و شهرها برای خودرو و رانندگان فاقد کارت هوشمند ممنوع شده است.
وی اظهار داشت: مسوولیت تصمیمات متخذه از قبیل جرایم احتمالی یا توقیف محموله در صورت تحویل بار به رانندگان و وسایل نقلیه حمل بار فاقد کارت هوشمند برعهده معدن داران خواهد بود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این خصوص محموله حملشده نیز از سوی اداره صمت استان بهعنوان برداشت غیرمجاز تلقی میشود.
احمدی عنوان کرد: بیشترین صدمات وارده به وضعیت راهها و پلها توسط ناوگان حامل محمولههای معدنی است که اضافه تناژ بیشتر از حد استاندارد حمل میکنند.
وی با اشاره به اینکه از ۱۵ اردیبهشت، اختصاص سهمیه سوخت به ناوگان حمل و نقل مواد معدنی مشروط به گرفتن بارنامه و تاییدیه پیمایش از طرف اداره کل راهداری حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه خواهد بود تصریح کرد: تمام رانندگانی که تاکنون موفق به دریافت کارت هوشمند راننده و ناوگان نشدهاند میتوانند در فرصت باقی مانده با مراجعه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و یا انجمنهای صنفی نسبت به ثبتنام جهت دریافت کارت هوشمند اقدام کنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهدای کرمانشاه در ادامه افزود: استان کرمانشاه دارای ۲۰ هزار راننده کامیون حمل و نقل کالا و ۱۳ هزار و ۸۸۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل کالا است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از هشت هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی است.