به گزارش ایرنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی روز پنجشنبه درحاشیه بازدید از گروه صنعتی و پژوهشی زر در استان البرز به خبرنگاران گفت: برای توسعه کشور از هرظرفیتی به جز این شرکت های دانش بنیان استفاد شود، اشتباه است.
وی ادامه داد: پیشران اقتصاد واقعی در هر کشوری بخش خصوصی خودساخته است که کاملا تجربه میدان داری را در یک کشور دارد.
معاون رییس جمهور اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم اقتصاد دانش بنیان را توسعه دهیم باید از ظرفیت های بخش خصوصی و نخبگان این بخش بهره گرفته شود.
دهقانی فیروز آبادی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: یکی از ظرفیت های اصلی کشور نیروی انسانی توانمند و دانشمند است که اگر در میدان بازی واقعی قرار بگیرند و با مسائل و چالش ها درگیرشوند راهکارهایی ارائه می دهند که به واسطه دانش و فناوری ارزش افزوده تولید خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: امروز بیش از هشت هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال و این شرکت ها به شدت در حال توسعه هستند و در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه جدی برای ایجاد نهاده هایی اولیه شرکت های دانش بنیان داریم.
وی اظهار کرد: تلاش می شود تا در افق ۱۴۰۴ فضایی ایجاد شود که شرکت های نوپا فعال شوند و به ۲۰ هزار شرکت نوپای دانش بنیان خرد و متوسط در کشور برسیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: این شرکت ها زمانی که در بستر مسائل واقعی قرار بگیرند به ارزش آفرینی تبدیل خواهند شد.
دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: با همت جوانان کشور و برنامه ریزی هایی که در این بخش انجام شده افق روشن تری پیش رو خواهیم داشتیم.
وی با بیان اینکه کاری که موانع نداشته باشد کار نیست، گفت: کار وقتی انجام می شود که مانع داشته باشیم و موانع نیز به ۲ صورت ییرونی و خود ساخته که مانع بیرونی سخت تر از موانع داخلی است.
این مسئول با اشاره به اینکه به طور قطع مسیر مانع دارد، منتهی موانعی نیست که برطرف نشود، افزود: کلام مقام معظم رهبری به عنوان شاخص ترین مرجع و تحلیلگر مسایل کشور که برای ما تعیین تکلیف و مسیر می کند تا پایین ترین نیروهای انسانی که در دولت کار می کنند گفتمان اقتصاد دانش بنیان کاملا جدی و نوید بخش است و اگر محکم به آن بپردازیم سال های درخشان پیش رو خواهیم داشت.
وی گفت: اگر بتوانیم امروز به ۱۰۰ تا از بزرگترین مجموعه های خصوصی کشور که پیشرفت های اقتصادی دانش بنیان دارند، ۱۰۰ شرکت دیگر متصل کنیم یک جریان ۱۰ هزار شرکتی داریم که در مسیر مشخص حرکت خواهند کرد .
وی بیان کرد : یکی از آسیب هایی کشور تعدد و پراکندگی شرکت های دانش بنیان است که باید به سمت ساماندهی و تجمیع آنها حرکت کنیم .
دهقانی فیروز آبادی گفت: با اتخاذ این روش از پراکندگی نیروی انسانی و سرمایه جلوگیری به عمل می آید.
وی ادامه داد: پراکندگی شرکت های همگن در کشور به بخش تولید و فعالیت اقتصادی شرکت ها آسیب وارد می کند که باید آنها را در قالب شرکت های بزرگ ساماندهی کرد.
این مسئول به حمایت های دولت به شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: این حمایت ها فقط در بخش مالی نیست بلکه ابعاد مختلف را در بر می گیرد.
مرتضی سلطانی بنیانگذار و رییس هیات مدیره شرکت تولیدی زر در این بازدید گفت: بخش تولید شهید حججی را برای پیشبرد اهداف ایران اسلامی الگو قرار داده است.
وی افزود: در این شرایط تحریمی با شدت و قدرت چرخ تولید را پیش خواهیم برد.
معاون علمی فناوری رییس جمهور در ادامه از بخش های مختلف گروه صنعتی و پژوهشی زر در شهرستان ساوجبلاغ بازدید کرد .