مریم اسدی دبیر اجرایی رویداد ملی "پل" در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر مشکلات حل نشده در حوزههای مختلف یکی از چالشهای موجود در جامعه است. این در حالیست که تعدادی از فارغ التحصیلان به خارج از کشور مهاجرت میکنند.
وی بر ضرورت کاربردی شدن علم بیش از گذشته تأکید کرد و گفت: برای حل مسائل نیاز به هم افزایی داریم.
اسدی اضافه کرد: در مرحله اول شناسایی نیازها در استان فارس تیم ما طی چند ماه ۱۷۲ ساعت بررسی مطالعاتی را در دو بخش صنایع و نهادها در دستور کار قرار داد که در نهایت بیش از۵۰ نیاز عمومی ویژه نهادها و ۳۰۰ نیاز تخصصی ویژه صنایع شناسایی شد.
دبیر اجرایی این رویداد ملی بیان داشت: پس از شناسایی نیازها به دنبال راه حل بودیم البته تنها پیدا کردن راه حل مطلوب ما نیست و به همین دلیل در فرآیند اجرایی رویداد پل در سادهترین حالت ممکن از ابتدا با تشریح هدف و تدوین برنامه عملیاتی طراحی کردیم.
اسدی با اشاره به اینکه ۱۴۹ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده بود، افزود: طرحها و ایدهها توسط داوران در ۵ گروه کشاورزی، سلامت، فنی مهندسی، علوم انسانی و گردشگری بررسی شد و ١١ طرح وارد مرحله نهایی شدند و در نهایت تیم اول تا دهم معرفی شدند.
او با بیان اینکه ۱۶ استان کشور از دانشگاههای بزرگ در این رویداد شرکت کردند، گفت: تقویت مهارتهای خلاقیت از سنین مدرسه، هدایت فکری نخبگان و متخصصان برای حل مشکلات جامعه، حل مسائل استان فارس و فرهنگسازی برای هدایت به سمت مسئله محوری از اهداف برگزاری این رویداد بود.
سعید یوسفی مسئول بسیج دانشجویی فارس هم اظهار کرد: در رویداد پل که با اولویت مسائل استان فارس در سطح دانشگاههای فارس و کشور برگزار شد، ایدههای دانشجویان برای حل مسائل در قالب این رویداد پیشبینی شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر با ایجاد انگیزه در فضای دانشجویی و حمایت از دانشجویان اهل فکر و ایده جنبشی در خصوص مسائل استان با اولویتهای اصلی در قالب یک پژوهش احصاء و ایدههای دانشجویی برای حل مشکلات جمع آوری شده است.