به گزارش ایرنا، آیت الله "قربانعلی دری نجف آبادی " عصر پنجشنبه در نخستین همایش ادوار شوراهای اسلامی کلانشهر اراک، توسعه محوری با دیدگاه اسلامی و دینی را یکی از آرمانها عنوان کرد و افزود: شوراها عهده دار بیش از ۳۰ وظیفه قانونی هستند و با توجه به تحولات پیش رو، وظایف و رسالت شوراها و مدیریت شهری خطیرتر می شود.
وی افزود: به هر میزان شوراها مردمی تر و قوی تر و افراد مورد اعتماد و شناسنامه دار در پارلمان شهری حضور داشته باشند، نقش آفرینی موثرتری خواهند داشت.
امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود منابع آبی گفت: زندگی بدون منابع آبی، امکان پذیر نیست، کشاورزی در دنیا متحول شده است و این تحول باید در اولویت اقدامات مسئولان امر قرار گیرد.
آیت الله دری نجف آبادی خاطرنشان کرد: توازن در همه نقاط شهر باید ایجاد شود و از نمایندگان مجلس، اعضای شوراهای شهر، شهرداری و کارشناسان امر انتظار می رود که نگرش ویژه ای نسبت به مباحث شهری داشته باشند.
استاندار مرکزی نیز در این آیین بیان کرد: باید با تعامل و هم افزایی، گامهای موثرتری در راستای تحول و توسعه و رفع مشکلات مردم برداشته شود.
" فرزاد مخلص الائمه" بزرگترین پروژه دولت را ترمیم اعتماد عمومی مردم عنوان کرد و افزود: دیوان سالاری اداری، موانعی برای دستگاه های اجرایی ایجاد کرده اما شوراها در شرایط کنونی قدرت عمل بیشتری دارند همچنین در موفقیت حکومت اسلامی نقشی برجستهای دارند.
وی تاکید کرد: در سالهای اخیر اقدامات مناسبی در راستای کسب رتبه های موفق در تمامی حوزه ها انجام شده اما تا شرایط ایده آل، موانعی وجود دارد که با تکیه بر نظام مسئله گرا، می توان موانع پیش رو را از میان برداشت.
وی بیان کرد: دیوان سالاری اداری دست و پای دستگاه های اجرایی را بسته است، اما شوراها قدرت عمل بیشتری در این شرایط دارند و در موفقیت حکومت اسلامی نقشی موثر دارند.
رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز بیان کرد : فضای حاکم بر شهر اراک سرمایه گریز است و باید فضای سرمایه گذاری در این شهر را مهیا کرد و رویکرد اصلی برگزاری این همایش نیز ایجاد تحول، توسعه و آبادانی در شهر است.
" پیمان عین القضاتی" همدلی را نخستین گام پیشرفت عنوان کرد و افزود: در شهر مشکل اعتبارات مالی و نیروی متخصص و توانمند وجود ندارد، در این راستا نیاز است از ظرفیت و سرمایه های شهر، بهره گیری لازم را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: رویکرد محوری شورای ششم، فرهنگی و اجتماعی است از این رو حفظ هویت فرهنگی، شهری و تاریخی همچنین عمرانی امری ضروری است.