تهران- ایرنا- بادبانی از جمله فدراسیون‌های نوپایی است که باگذشت نزدیک به ۶ ماه از آغاز تاسیس آن، همچنان بدون فعالیت مانده و بنا به گفته سرپرست این فدراسیون، منتظر وزیدن باد است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، با سفر سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان به کیش و هم‌زمان با گردهمایی رؤسای فدراسیون‌های ورزشی در این جزیره، فدراسیون ورزش‌های بادبانی به سرپرستی خسرو ابراهیمی پنجشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرد و بنا به موافقت وزیر ورزش، قرار شد فعالیت این فدراسیون به دلیل وجود زیرساخت‌های مناسب ورزشی، اقلیم و جغرافیا در جزیره کیش باشد.

اما با وجود گذشت بیش از ۶ ماه از آغاز فعالیت این فدراسیون، همه رویدادهای بادبانی و مسابقات مسکوت مانده و همچنان بادی به بادبان‌های فدراسیون نوزیده است، آن هم درحالی‌که پیش‌ از این، بادبانی مدال‌آوری زیادی در عرصه‌های مختلف داشته است.

موضوعی که ابراهیمی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا و در دفاع از عملکرد ضعیف فدراسیون نوپای بادبانی، با اشاره به این موضوع که زیرساخت‌های لازم برای فعالیت فدراسیون‌های تازه‌تأسیس وجود نداشت، اظهار داشت: تمام اینها با علم به اینکه تجهیزات و زیرساخت‌ها وارداتی است کار را بسیار سخت‌تر کرده است.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۰ هیئت استانی را تشکیل داده‌ایم؛ اما باید تمامی هیئت‌های استانی را تأسیس کنیم تا براساس آمایش سرزمینی کار استعدادیابی را آغاز کنیم. البته در این فاصله کارهایی انجام شده و تمام‌وقت در تماس با فدراسیون‌های آسیایی بودیم.

سرپرست فدراسیون بادبانی با اشاره به پراکندگی رشته‌های مختلف بادبانی و وجود ۱۴ ماده دربازی‌های آسیایی و ۱۰ ماده در المپیک، خاطرنشان کرد: در رشته قایق‌ها حدود ۱۵ سال پیش تعدادی قایق‌ وارد کشور شد؛ اما الان هیچ‌کدام قابل‌استفاده نیست با این‌ وجود تلاش داریم با تشکیل هیئت‌های استانی، هر هفته تقریباً یک یا دو رویداد داشته باشیم که در چند روز آینده، نخستین رویداد به نام مبارک خلیج‌فارس را برگزار خواهیم کرد. ضمن اینکه با چند کارخانه تولیدکننده انواع قایق‌ها صحبت کردیم تا در ایران بسازند.

وی یادآور شد: ورزش ما نیاز به باد دارد و مترصد وزیدن باد هستیم به همین دلیل نمی‌توان از قبل پیش‌بینی کرد که چه روزی قطعاً مسابقات برگزار می‌شود و چه کاری می‌توان انجام داد.

ابراهیمی‌نیا با تأکید بر اینکه در استان بوشهر و گیلان هم منتظر باد هستیم، تصریح کرد: هیئت منطقه آزاد بندرانزلی فعال شده و در آنجا مسابقات برگزار خواهد شد. در نوشهر هم رویدادی در رشته قایق‌های لیزر انجام خواهیم داد.

سرپرست فدراسیون بادبانی یادآور شد: با آمایش سرزمینی در استان هرمزگان و استعدادیابی، به این نتیجه رسیدیم که در این منطقه در رشته آبتیمیس بیشتر کار کنیم. در این رشته از جوانان و نوجوانان ۸ تا ۱۵ سال استفاده خواهد شد و با پرورش آنها، پایه‌های ورزش بادبانی در آینده رشد چشمگیری را شاهد خواهد بود.

ابراهیمی‌نیا ادامه داد: تقاضای بودجه از وزارت ورزش کردیم تا بتوانیم گشایش اعتبار کنیم. در حوزه بین‌الملل هم با کشور چین جلسات وبیناری و صحبت زیادی با فدراسیون آسیایی داشتیم و استقبال کردند. با فدراسیون بادبانی امارات هم در ارتباط بودیم و قرار است برای تعامل بیشتر هیئتی بفرستند.

حال باید دید با گذر زمان و وزش باد، باز هم فدراسیون نوپایی مانند بادبانی بهانه‌ای برای فعال نبودن خود پس از ماه‌ها تأسیس و گرفتن بودجه و امکانات دارد یا دست به گره‌زدن بهانه‌ها به موضوعی دیگر می‌زند.

چرایی حرکت کُند فدراسیون‌ نوپا/ بادبانی چشم انتظار وزیدن باد!