شهرکرد_ ایرنا_ استاندار چهارمحال و بختیاری به رایزنی با وزیر میراث فرهنگی و گردشگری برای معرفی شهرکرد به عنوان شهر جهانی نمد اشاره و بر تلاش برای تحقق این مهم تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری شامگاه شنبه در دیدار با اعضای ستاد بزرگ‌داشت روز شهرکرد و آئین رونمایی از طرح روز شهرکرد تاکید کرد: فرآیند تحویل زمین به شهرداری شهرکرد در محله منظریه برای انجام اقدامات مورد نیاز تسریع شود.
وی با اشاره به اختصاص مبلغی از ردیف اعتباری بحران به شهرکرد افزود: ۳۱ اردیبهشت به‌نام «روز شهرکرد» نام‌گذاری شده است و حس تعلق به گذشته، هنرها، مشاهیر و مفاخر بسیاری در این شهر وجود دارد که باید در این روز به مردم معرفی شود.
حیدری به شهرت شهرکرد به‌عنوان «بام ایران» اشاره و تصریح کرد: باید از این ظرفیت بیشترین استفاده و در «روز شهرکرد» نسبت به معرفی انسان‌های وارسته و فاخر ساکن در این شهر بهره‌گیری شود.
وی با اشاره به معرفی شهرکرد به‌عنوان «شهر ملی نمد» یادآور شد: رایزنی‌هایی با وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام شده است تا برای تحقق اهداف این نام‌گذاری و تبدیل آن به «شهر جهانی نمد» اقدام شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه‌ریزی‌های مطلوب برای بزرگ‌داشت «روز شهرکرد» اظهار داشت: مردم باید فعالیت‌های عمرانی را در کنار اقدامات فرهنگی شاهد باشند.
حیدری فضاسازی ویژه در «روز شهرکرد» را ضروری دانست و گفت: به‌مناسبت این روز نصب نمادهای فرهنگی (اِلِمان)، توجه به مبلمان شهری، بهسازی فضای سبز، افتتاح پروژه‌های شهری، اجرای برنامه‌های فرهنگی، تجلیل از خانواده شهدا و قدردانی از هنرمندان مورد توجه باشد.
شهردار شهرکرد نیز گفت: هر شهر برای بیان هویت نیاز به یک نمانام (برند) دارد تا بتواند هویت خود را نشان دهد و مردم نسبت به این شهر حس تعلق و مسئولیت‌پذیری داشته باشند.


محمدحسین واحدیان تاریخچه، قدمت، مفاخر، مشاهیر و نخبگان را از مهم‌ترین داشته‌های شهرکرد اعلام و تاکید کرد: بزرگ‌داشت «روز شهرکرد» فرصت مهمی برای معرفی این داشته‌ها به مردم به‌ویژه نسل جدید است.
وی افزود: در همین راستا کارگروه‌هایی برای تدوین برنامه‌های بزرگ‌داشت «روز شهرکرد» تشکیل شده و دیدگاه‌ها، نظرها و پیشنهادهای گروه‌های مردمی و مسوولان دستگاه‌های اجرایی مختلف دریافت و جمع‌بندی شده است.
واحدیان تصریح کرد: در نهایت ۳۴ برنامه برای بزرگ‌داشت «روز شهرکرد» با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی پیش‌بینی و دسته‌بندی شده است.
وی یادآور شد: همزمان با ۳۱ اردیبهشت «روز شهرکرد» مدیریت شهری آمادگی افتتاح و کلنگ‌زنی کلنگ‌زنی تعدادی از طرح‌های مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری را دارد.
واحدیان اظهار داشت: همچنین همزمان با ۳۱ اردیبهشت «روز شهرکرد» برنامه‌های فرهنگی قابل‌توجهی برای بزرگ‌داشت این روز اجرایی خواهد شد.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۳۱ اردیبهشت روز ورود امام‌زادگان دومعصوم (س) به شهرکرد و اوج شکوفایی بهار بوده که به‌نام «روز شهرکرد» نام‌گذاری شده است.


ماشاءالله ایزدی تاکید کرد: برنامه‌های پیشنهادی برای بزرگ‌داشت «روز شهرکرد» نتیجه تعامل و همکاری گروه‌های مختلف صاحب‌نظران، ذی‌نفوذان، دانشگاهیان و معتمدان مرکز چهارمحال و بختیاری است.
وی افزود: تحقق اهداف مورد نظر در برنامه‌های «شهرکرد شهر ملی نمد»، معرفی مسیرهای گردشگری مرکز چهارمحال و بختیاری و توجه ویژه به میراث‌فرهنگی و تاریخی مرکز استان از مهم‌ترین خواسته‌های شهروندان و علاقه‌مندان به شهرکرد است.
ایزدی تصریح کرد: اختصاص برخی مکان‌های تاریخی برای توسعه و تقویت برنامه‌های مرتبط با حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و هنرهای سنتی شهرکرد ضروری و در افزایش اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی این شهر تأثیرگذار است.
به گزارش ایرنا، ۳۱ اردیبهشت به‌عنوان «روزشهرکرد» نام‌گذاری شده است.
شهرکرد به‌عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.