به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «داریوش صفاری» روز یکشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان ملایر با بیان اینکه تعهد اشتغال شهرستان ملایر در سال گذشته سه هزار و ۹۱۰ فقره بود افزود: اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد به ثبت رسیده است.
وی اظهار داشت: برای اشتغال سال جدید نیز دستگاههای اجرایی موظف هستند با توجه به ظرفیت این شهرستان و توانمندیهای موجود، طبق هماهنگی با اداره کل استانی تعهد خود را برای ایجاد اشتغال ۱۴۰۲ اعلام کنند.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر با اشاره به اینکه بیشتر مراجعههای مردمی در حوزه دریافت تسهیلات و اشتغال است، تاکید کرد: علاوه بر تلاش دستگاههای اجرایی در جذب تسهیلات و ایجاد فرصتهای شغلی، انتظار داریم بانکهای عامل نیز در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی همکاری لازم را داشته باشند.
صفاری با اشاره به اینکه برخی بانکها هماهنگی لازم را در ارایه آمار و ارقام تسهیلات ندارند، ادامه داد: در این راستا تمامی شعب و بانکهای عامل موظف هستند آمار و ارقام تسهیلات را به طور کامل در اختیار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان قرار دهند.
وی همچنین خواستار پیگیریهای لازم برای پرداخت تسهیلات مهارتآموزی سربازان شد و گفت: پرداخت تسهیلات فرزندآوری، ودیعه مسکن و ازدواج برای ما در اولویت است و بانکهای عامل باید در این زمینه نیز همکاری لازم را به عمل آورند تا نارضایتی مردمی به حداقل برسد.
معاون برنامهریزی و توسعه فرماندار ویژه ملایر خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی تاکید کرد: طرحهایی که قابلیت دریافت تسهیلات ندارند را طبق اولویت برای طرحهای دیگری جایگزین کنند تا بتوانیم حداکثر بهره را از تسهیلات داشته باشیم.
صفاری بر لزوم جذب هر چه بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ توسط دستگاههای اجرایی نسبت به سال گذشته تاکید کرد و افزود: با توجه به اجرای طرح تحول اقتصادی ملایر «تام»، تمامی دستگاههای اجرایی این شهرستان موظف به همکاری در اجرای این طرح اقتصادی هستند.
وی ادامه داد: مقرر شد بنیاد برکت در ۲۰ روستای هدف و ۲ شهر و ۲ محله ملایر، طرحهای خُرد اشتغالزایی اجرا کند و برای توسعه طرحهای اقتصادی با سقف ۲۵ میلیارد تومان، سرمایهگذاری میکند.
اجرای ۴۰۰ طرح اقتصادی خُرد بنیاد برکت در ملایر
مدیر اجرایی بنیاد برکت در استان همدان نیز گفت: سال گذشته بنیاد برکت در ۲۰ روستای این شهرستان، شهر ازندریان و محله شهید زرینی ملایر ورود پیدا کرد و ۳۸۴ طرح از محل تبصره ۱۶ به بانک معرفی و از این تعداد، تسهیلات ۱۸۱ طرح پرداخت شد.
«بهنام بیگ محمدی» با بیان اینکه بانک پارسیان بیشترین میزان پرداختی را داشت، خواستار همراهی بیشتر دیگر بانکهای عامل شد و افزود: در کل استان همدان ۲ هزار و ۴۰۰ طرح از محل تبصره ۱۶ به بانک معرفی شد که یک هزار و ۱۰۰ طرح پرداخت شده است.
وی بیان کرد: امسال بنا داریم ۲۰ روستا و ۲ شهر از توابع شهرستان ملایر و ۲ محله در شهر ملایر را حمایت مالی کنیم که ۴۰۰ طرح در این زمینه پیشبینی شده است.
بیکمحمدی یادآور شد: چنانچه طرحی در این شهرستان نیاز به توسعه و یا ایجاد خط تولید جدید دارد، پس از کارشناسیهای انجام شده بنیاد برکت تا سقف ۲۵ میلیارد تومان آمادگی سرمایهگذاری دارد.