به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی روز یکشنبه در جریان نشست ستاد گرامیداشت دهه کرامت، با اشاره به شبکههای فعال دختران، از بانوان حاضر در جلسه خواست تا شبکههای فعال دختران، چه شبکههایی که دختران در فضای مجازی اداره میکنند و چه شبکههایی که خاص دختران طراحی شده را معرفی کنند تا نیازها و خواستههای آنان شنیده و پاسخگویی مناسب در سطح کلان و دولت انجام شود.
وی با بیان اینکه امسال ویترین دختران را در پلتفرم های داخلی خواهیم داشت، اظهارکرد: امسال جشنواره فیلم و هنر خاص بانوان کلید زده میشود.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده افزود: امیدواریم در این جشنواره برنامههای چندرسانهای، هنری، فیلم و تئاتر زنان و دختران تولید و مورد پشتیبانی قرار بگیرد.
خزعلی با اشاره به تعابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی از زنان و ضرورت ارائه الگوی سوم از زنان که زن نه شرقی و نه غربی است، بر معرفی الگوی سوم زنان تاکید کرد و افزود: الگوی سوم زنان، الگویی فعال در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در عین حال عفیف، خانهدار و مادر بوده که نشان میدهد زن مسلمان و ایرانی، توانمند، غنی و مقتدر است.
وی همچنین موفقیت دختران تیم ملی هاکی روی یخ را تبریک گفت و با تشکر از تلاش آنان، عنوان کرد: این دختران به رغم تمام تحریمها و محرومیتها که برای ایران وضع میکنند، به فینال راه یافتند و با همه کمبود امکانات، با حفظ عفاف و حجاب، الگوی جدیدی به جهان ارائه دادند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، خواستار راهاندازی پویشهایی برای محقق کردن توصیههای رهبر معظم انقلاب و ترویج دوری از تجملگرایی، تقویت سادهزیستی و معنویت و جلوگیری از اسراف در انرژی و سایر مسایل اقتصادی، آموزش فعالیتهای جمعی و تمرین نقدپذیری در جامعه شد.
خزعلی ادامه داد: سوء استفاده ابزاری که در اغتشاشات از زنان شد و تبلیغات سوء درباره مسمومیت دختران و تلاش برای انتقال مسائل به گونهای غیر واقعی، به دست خود بانوان خنثی خواهد شد.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد مخاطبان در آموزش و پرورش دختران هستند، بر همکاری همه بخشها با آموزش و پرورش برای برگزاری مراسم باشکوه روز دختر و دهه کرامت تاکید کرد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برخی همکاری ها با شهرداری تهران اظهار کرد: در پی این همکاری، فرهنگسراها، برنامههای ویژهای برای مدارس اطراف خود خواهند داشت.
خزعلی، هدف برنامههای دهه کرامت را همافزایی و اطلاع از فعالیتهای یکدیگر و پشتیبانی از تلاشهای مردمی و پر کردن خلاءها عنوان کرد.
همچنین در این نشست رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور اظهارداشت: اتفاقات سال گذشته می تواند فرصتی برای بیشتر حرف زدن از مقام زن و دختر و اهمیت خانواده باشد.
حجت الاسلام کمال خداداده، بر ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی دهه کرامت برای طول سال تاکید کرد و افزود: دختران امروز از مظلوم ترین اقشار جامعه از نظر داشتن سرانه های فرهنگی و استفاده از فضاهای ورزشی هستند.
وی اظهار داشت: شکی نیست که باید در فضای مجازی حضور فعالی داشته باشیم اما فضای مجازی بر فردیت اصرار دارد و اگر بتوانیم برنامه های اجتماع محور را برنامه ریزی کنیم، مناسب تر است.