به گزارش ایرنا، «داوود میرزایی» روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته کارگر، افزود: افزایش حقوق متناسب با تورم اعلامی بانک مرکزی و سبد معیشتی همواره مهمترین مطالبه جامعه کارگری است و معتقدیم این نیاز در شورایعالی کار به درستی پاسخ داده نشده است.
وی اضافه کرد: انتظار میرود اعضای شواری کار به عنوان شرکای اجتماعی در تصمیمسازیها و تصمیمگیریهای خود در خصوص افزایش حقوق کارگران همواره به معیشت آنان توجه ویژهای داشته باشند تا عرصه تولید با کمبود نیرو مواجه نشود.
میرزایی افزود: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با جامعه کارگری حجت را بر همگان از جمله دولت و کارفرمایان تمام کرد و در این راستا لازم است در شورایعالی کار دولت به عنوان تنظیم کننده روابط کارگران و کارفرمایان در مباحث مختلف از جمله حقوق و معیشت را عمل کند.
دبیر خانه کار شهرستانهای ساوه و زرندیه با اشاره به اینکه هم اکنون حقوق کارگران پاسخگوی حدود ۴۰ درصد از نیاز ماهانه آنان است یادآور شد: انتظار میرود جامعه کارگری با تنظیم دادخواست از مراجع ذیصلاح از جمله دیوان عدالت اداری مطالبات قانونی خود را پیگیری کنند.
وی گفت: با توجه به اینکه هم اکنون در شهرستان ساوه حدود ۷۰۰ نفر به علت اخراج یا عدم تمدید قرارداد کاری از سوی کارفرمایان در حال دریافت بیمه بیکاری هستند انتظار میرود با توجه کمبود نیروی کار در شهرستان های ساوه و زرندیه به ویژه شهر صنعتی کاوه با تلاش دستگاههای متولی از این کارگران در پستهای خالی و مرتبط استفاده شود.
میرزایی افزود: مسکن به عنوان دومین چالش پیش روی کارگران در سطح کشور است و برای رفع این مشکل برخی از کارفرمایان واحدهای صنعتی بزرگ شهر صنعتی کاوه آمادگی خود برای تامین مسکن کارگران زیر مجموعه اعلام کردند که در صورت تامین زمین این مشکلات نیز برطرف میشود.
وی خاطر نشان کرد: جلوگیری از برخورد سلیقهای در خصوص سخت و زیان آور بودن مشاغل، راه اندازی کمیته طبقهبندی مشاغل، فعال شدن تعاونیهای مصرف و مسکن، اعطای وامهای کم بهره، جلوگیری از واردات و تسهیل صادرات از جمله انتظاراتی است که دستگاههای اجرایی میتوانند با آن نسبت به رفع مشکلات کارگران در کشور اقدام کرد.
میرزایی یادآور شد: رفع مشکلات حمل و نقل کارگری، ارایه راهکارهای مناسبت جهت افزایش خدمات درمانی این جامعه در بیمارستان شهید چمران ساوه از سوی سازمان تامین اجتماعی و بازسازی ورزشگاه کارگری در شهر صنعتی کاوه نیز از جمله مطالبههای این جامعه از مسوولان در شهرستان است.
در شهرستان ساوه بزرگترین شهر صنعتی کشور (کاوه) بیش از ۵۰۰ کارخانه، منطقه ویژه اقتصادی با حدود ۵۵ کارخانه و شهرک های صنعتی احمدآباد، نوبران و غرق آباد فعالیت دارد.