دکتر محمد هادی ایمانیه، روز یکشنبه در نشست هم اندیشی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید افزود: تمام سازمانها و نهادهایی که با ابتکار رهبر کبیر انقلاب اسلامی بنیان گذاشته شد پُرخیر و برکت بودند و هرکدام در مقطعی، کشور و انقلاب اسلامی را یاری کردند.
وی، ضمن تاکید بر لزوم انجام کار کارشناسی برای ادامه یا پایان فعالیت نهضت سوادآموزی ادامه داد: میبایست برای ادامه فعالیت یا پایان دادن به آن، با دقت به صورت جدی و پس از کسب نظر از کارشناسان خبره تصمیم گیری صورت پذیرد.
استاندار فارس، خواستار توجه بیش از پیش به مباحث پرورشی، تربیتی و اعتقادی جوانان و نوجوانان شد و گفت: کاربردی کردن دروس و افزایش بُعد هویت دینی و ملی افراد برخی از کاستیهای گذشته را جبران خواهد کرد.
ایمانیه، بر بازنگری کلی در محتوا و روش تدریس در مدارس دانشگاهها و مراکز آموزشی و علمی تاکید کرد و افزود: حرکت برخی از دانشگاهها برای تغییر در نوع آموزش و ارتقاء به دانشگاه های نسل چهارم و پنجم در دستور کار هیات امناء و مسئولان دانشگاه ها باشد.
وی، خواستار آسیب شناسی مسائل و مشکلات موجود نظام آموزش و پرورش شد و گفت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی افق های بلندتری را هدف قرار داده که می بایست با توجه به آن طی طریق کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
شیراز- ایرنا- استاندار فارس گفت: آموزش افراد بدون توجه به نیاز بازار کار، یکی از آفت های مراکز علمی و آموزشی است که می بایست به صورت ویژه برای حل شدن آن تدبیر شود.