بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: برنامه ملی گفت و شنود که از مصوبات شورای عالی جوانان است، فرصت طلایی برای مسوولان در حوزه جهاد تبیین به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد قناعت عصر یکشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان که با حضور مسوولانی از وزارت ورزش و جوانان برگزار شد افزود: اجرای این برنامه همچنین موجب می‌شود جوانان نظرات، پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را با مسوولان در میان بگذارند و پاسخ مشکلات و شبهاتشان را بگیرند.

وی گفت: برنامه گفت و شنود باعث می‌شود جوان دیده شود، حرف بزند و شرایط موجود را نقد کند از طرف دیگر این طرح تلنگری به مسوولان است که بدانند، رصد و نقد می‌شوند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: برنامه گفت و شنود با جوانان که هفته‌ای یک بار توسط دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود فرصت مغتنمی برای تقویت هویت ملی، هویت پرچم ملی و تعلیم سبک زندگی اسلامی ایرانی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است.

وی گفت: امسال درخصوص ستاد ساماندهی امور جوانان نسبت به سال گذشته حرکت جدیدی خواهیم داشت تا توفیقات بیشتری را در این ستاد رقم بزنیم.

قناعت با بیان اینکه خراسان جنوبی در برگزاری جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در سال ۱۴۰۱ رتبه دهم را کسب کرد، افزود: امسال همه مدیران پای کار باشند و دستورالعمل‌ها را اجرایی کنند تا در پایان سال بتوانیم رتبه استان در این زمینه را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به برنامه استان برای تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تصریح کرد: انتظار است همه دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد اجرای کامل صدور مجوزهای کسب و کار در استان باشیم.

استاندار خراسان جنوبی به اختصاص ۲۰ درصد اماکن رفاهی دولتی برای برگزاری رایگان مراسم ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های دولتی استان مکلف هستند این اماکن را برای برگزاری مراسم ازدواج جوانان اعلام و در سامانه مربوطه ثبت کنند.

وی بیان کرد: همچنین سند ملی روایت پیشرفت که با هدف روایت دستاوردها و پیشرفت‌های کشور تصویب شده، فرصت بسیار خوبی است که باید حداکثر استفاده را داشته باشیم.

قناعت بر فراهم کردن زمینه اجرای سند ملی روایت پیشرفت توسط دستگاه‌های مربوطه در استان تاکید کرد و گفت: این موضوعات در ارزیابی‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه ستاد ساماندهی امور جوانان استان و شهرستان‌ها باید نسبت به سال گذشته فعال‌تر شود افزود: امسال حداقل ۶ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در سطح شهرستان‌ها توسط فرمانداران برگزار شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان هم در این نشست با اشاره به ۲ برنامه ملی گفت و شنود و سند ملی روایت پیشرفت گفت: در گام اول اطلس دستاوردهای انقلاب در بخش استانی و ملی تهیه خواهد شد تا جوانان با این دستاوردها بیشتر آشنا شوند.

روح‌الله اسدی افزود: قانون تسهیل ازدواج جوانان که از سال ۱۳۸۴ بر زمین مانده بود و اجرایی نمی‌شد در دولت سیزدهم به دستور رئیس جمهور در شورای عالی جوانان مصوب و برای اجرا ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون در دوران استعمار فرانو هستیم گفت: در گذشته یعنی دوران استعمار نو دشمن با سرمایه‌گذاری روی مسوولان به آنها اطلاعات اشتباه داد تا در کشورهای خود سیاست‌های آنان را اجرا کنند که به طور مثال شعار "فرزند کمتر زندگی بهتر" را در جامعه می‌بینیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: امروز دشمن با هدف گرفتن جوانان به دنبال این است تا سبک زندگی متفاوتی را بدون اینکه جوان ایرانی متوجه باشد برای او تعریف کند تا به هدف خود مبنی بر ناامید کردن جوانان و جدا کردن آنان از حاکمیت دست یابد.

وی اظهار داشت: اقدامات بسیاری خوبی در سطح کشور انجام می‌شود اما جوانان از آن اطلاعی ندارند لذا ستاد ساماندهی امور جوانان باید به عنوان قرارگاه تصمیم‌گیری برای جوانان لحاظ شود تا بتوانیم اعتماد این قشر را جلب کنیم.

اسدی گفت: اگر بحث جوانان مدیریت نشود به مراتب از ویروس کرونا خطرناک‌تر است و شاهد وارد شدن دیگر آسیب‌های اجتماعی به خانه‌ها خواهیم بود.