عبدالوهاب بخشنده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کشاورزان بعد از برداشت محصولات خود اجازه آتش زدن پس چرای مزارع را ندارند.
وی افزود: افرادیکه بعد از برداشت محصول اقدام به آتش زدن مزارع کنند، تحت پیگیری و برخورد قانونی قرار می گیرند.
دادستان ایلام با بیان اینکه آتش زدن مزارع بعد از برداشت مصداق تخریب محیط زیست است، یادآور شد: آتش زدن پس چرای مزارع باعث آلودگی محیط زیست و اراضی زراعی می شود.
بخشنده ادامه داد: علاوه بر اینکه اتش سوزی مزارع باعث آلودگی محیط زیست می شود امکان سرایت آن به دیگر نقاط مجاور نیز وجود دارد.
وی توضیح داد: باتوجه به اینکه امسال مراتع و اراضی جنگلی از پوشش پرتراکمی برخوردار هستند و باتوجه به احتمال سرایت آتش از مزارع کشاورزی به عرصه های طبیعی، بنابراین کشاورزان به آتش زدن مبادرت نکنند.
به گزارش ایرنا، به طور معمول کشاورزان بعد از برداشت محصولاتی چون گندم، جو و کلزا به منظور آماده سازی زمین برای کشت بعدی اقدام به آتش زدن کاه و کلش باقیمانده می کنند که این امر ضمن آلودگی محیط زیست باعث سرایت آتش به مراتع همجوار اراضی کشاورزی می شود.