به گزارش ایرنا،سعید ضابطی روز دوشنبه در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه برای بررسی وضعیت مطبوعات شهرستان کاشان افزود:در حال حاضر بعضی از مدیران شهرستان از قوانین مطبوعات آگاهی ندارند و به همین دلیل گاهی اوقات با چالش در این حوزه مواجه می شویم و وظیفه ما این است که مسوولان شهرستان را با قوانین مطبوعات آشنا کنیم.
وی اظهار کرد:مرجعیت فرهنگی در کاشان باید به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بازگردد و تا کنون ۷۰ درصد این مهم اجرایی شده و برنامه های فرهنگی و هنری باید با مجوز این اداره باشد،مرجعیت حوزه رسانه هم باید در حوزه فعالان خبر زیرپوشش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان باشد و ما از اصحالب رسانه دارای مجوز حمایت می کنیم.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان بیان کرد:در حوزه فضای مجازی برنامه هایی پیش بینی شده و بنا داریم سامانه فدک را به شکل آزمایشی در کاشان ایجاد کنیم،این سامانه در حال حاضر مشکلاتی دارد و در حال رفع آن هستیم.
ضابطی گفت:خبرنگاران باید قدردان جایگاه خود باشند و در حوزه خبر و رسانه با هر دیدگاه در ماهیت کلی، با همدلی و هم افزایی کار کنند و فعالان مطبوعات حامی یکدیگر باشند.
وی افزود:نشست هایی با حضور دادستان،رئیس دادگستری و پلیس فتا برگزار خواهیم کرد تا قانون مطبوعات به شکل شفاف تری تبیین شود و تلاش می کنیم در ۱۰ روز نخست خرداد ماه این نشست برگزار می شود.
وی اظهار کرد:باید تلاش کنیم سواد رسانه ای در خصوص مسئولان و فعالان رسانه ای ارتقا یابد،در حال حاضر در کشور بسیاری از فعالان رسانه کپی برداری می کنند و این کار ناصوابی است.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان بیان کرد:بنا داریم دوره های آموزشی برای مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی و فعالان فضای مجازی در سطح شهرستان برگزار کنیم.
ضابطی گفت: برای راه اندازی شعبه خانه مطبوعات در کاشان باید ۲۰ نفر عضو خبرنگار از کاشان عضو خانه مطبوعات استان اصفهان باشند، در حال حاضر تنها هفت نفر در کاشان عضو خانه مطبوعات استان اصفهان هستند.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این نشست آشنایی بیشتر با اصحاب رسانه کاشان و ایجاد تعامل مطلوب با رسانه های شهرستان است و تلاش ما بر این است که مشکلات و نیازهای خبرنگاران شهرستان را در حد بضاعت و توان رفع شود.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.