تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون تیراندازی با اشاره به اینکه در بحث سلاح، مهمات و ورود آنها مشکلاتی داریم، گفت: سلاح تیراندازان ما قدیمی شده در حالی‌که حریفان با جدیدترین تجهیزات به میدان می‌آیند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، مرتضی قربانی پس از دیدار با مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح، اظهار داشت: برنامه‌های فدراسیون به‌صورت مدون تدوین شده و برای پیش برد آنها به حمایت نیاز داریم. فعالیت فدراسیون نسبت به گذشته ۱۰ برابر شده است؛ اما در بحث سلاح، مهمات و ورود آنها مشکلاتی داریم.

وی تأکید کرد: با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید این امر صورت گیرد و ورزشکاران ما سلاح به‌روز را در اختیار داشته باشند. تیراندازان ما در جهان با رقبایی روبه‌رو می‌شوند که به‌روزترین سلاح و تجهیزات را در اختیار دارند و اگر سلاح و ساچمه استاندارد داشته باشیم ورزشکاران ملی ما از همه کشورها بهتر هستند و خوش‌رنگ‌ترین مدال‌ها را به دست می‌آورند.

رئیس فدراسیون تیراندازی افزود: سال گذشته بیش از ۳۰ سفر استانی انجام شد حتی در برخی از استان‌ها دو بار حضور داشتم و در جریان مسائل هیئت‌های استانی قرار گرفتم. به‌منظور تعامل بیشتر بین هیئت‌های استانی، سه جلسه با رؤسای هیئت‌های استانی در قزوین، بوشهر و تهران برگزار کردیم و همچنین بیش از هزار سلاح هوماک در اختیار هیئت‌های استانی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۵ مسابقه داخلی برگزار کردیم، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ هشت اعزام برون‌مرزی به کشورهای مختلف داشتیم که حاصل آن کسب ۱۰ مدال رنگارنگ در این مسابقات بود. همچنین هانیه رستمیان در مسابقات قهرمانی جهان در مصر موفق شد اولین سهمیه کاروان ورزش ایران در المپیک ۲۰۲۴ را کسب کند. در حال حاضر نیز کاروان ۲۱ نفره تیراندازی کشورمان جهت حضور در جام جهانی تیراندازی در باکو حضور دارد که امیدواریم با دست پر و نتایج درخشان به کشور باز گردند.

قربانی عنوان کرد: ما در این مدت کارهای زیادی در بحث استعدادیابی انجام دادیم که در این‌ بین محمد بیرانوند، نوجوان ۱۴ساله لرستانی شناسایی شد و در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا صاحب مدال برنز گردید و در حال حاضر نیز در تیم ملی ایران حضور دارد.

سهم تیراندازی ایران در ۶۵ سال گذشته فقط یک مدال بوده

وی با اشاره به تعداد بالای مدال‌های تیراندازی، افزود: به یاد داشته باشیم که در المپیک ۴۵ مدال در رشته تیراندازی توزیع می‌شود و سهم تیراندازی ایران در ۶۵ سال گذشته فقط یک مدال بوده که توسط جواد فروغی به دست آمد. باید سهم بیشتری در این مدال‌ها داشته باشیم درحالی‌که اکنون چین، روسیه، آلمان، هندوستان و چند کشور اروپایی این مدال‌ها را به دست می‌آورند.

رئیس فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: در بحث مربوط به تجهیز استان‌ها و همچنین فراهم‌کردن زیرساخت‌ها در سفرهای استانی جلسات زیادی را با استانداران و مسئولین استان برگزار کردیم. برای مثال در سیستان و بلوچستان قرار است ۱۶ زمین در اهداف پروازی احداث شود و در بندرعباس نیز بین ۴ تا ۵ زمین در اختیار این رشته قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در سال گذشته کمیته گلوله‌زنی در فدراسیون تیراندازی فعال شده و در این زمینه نهایت همکاری را از سوی نهادها و بخش‌های مختلف شاهد بودیم و نیروهای مسلح همکاری کامل را با فدراسیون در توسعه داشته‌اند. از وزارت دفاع که همکاری خوبی با فدراسیون داشتند تشکر می‌کنم.

امیر باقری: در خصوص تعدیل قیمت مهمات، پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد

امیر باقری، معاون آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح در این نشست، اظهار داشت: در خصوص تعامل نیروهای مسلح و فدراسیون و در حوزه فعالیت‌های تیراندازی، با نگاه کلان در مباحث قهرمانی، همگانی و داخلی نیروهای مسلح گفت‌وگوهای خوبی انجام شد و نیروهای مسلح علاقه‌مندی زیادی به همکاری با این فدراسیون دارند.

وی در ادامه افزود: زیرساخت‌های نیروهای مسلح در کل کشور می‌تواند در اختیار فدراسیون برای توسعه این رشته و ارتقای آن باشد. در بحث آموزش تیراندازی توسط مربیان فدراسیون و مربیان نیروهای مسلح و تعامل در این بخش صحبت‌های خوبی صورت گرفت که می‌تواند کمک زیادی به هر دو بخش داشته باشد.

معاون آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: با حضور میرافضل، مسئول ورزش بسیج و با به‌کارگیری ظرفیت بسیج در ارتقای ایران رشته کارهای خوبی انجام خواهد شد و امیدوارم با این تعامل شاهد ارتقای روزافزون تیراندازی در کشور باشیم و خبرهای خوشی از قهرمانان ملی در عرصه جهانی بشنویم.

وی در خصوص تأمین سلاح و مهمات مورد نیاز اتیراندازان تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون وزارت دفاع و پشتیبانی و نیروهای مسلح در موضوع تأمین مهمات برای تیراندازی اقدامات خوبی را انجام داده است؛ اما قرار شده در خصوص تعدیل قیمت مهمات، پیگیری‌های لازم انجام شود تا قیمت‌ها با نگاه ورزشی قابل‌ تحمل‌تر باشد. همچنین تسهیل واگذاری مهمات به هیئت‌ها در سطح استان‌ها موردبحث قرار گرفت.

فولادی: تلاش می‌کنیم سازوکار تهیه فشنگ فراهم شود تا تیراندازان دغدغه نداشته باشند

جمشید فولادی رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی نیروهای مسلح هم، اظهار داشت: فدراسیون تیراندازی جزو فدراسیون‌هایی است که در نیروهای مسلح در زمره رشته‌های کاربردی قرار دارد به همین خاطر در تربیت‌بدنی نیروهای مسلح توجه خاصی نسبت به موضوعات مربوط به رشته تیراندازی داریم.

وی در ادامه افزود: یکی از مسابقات مهم و حساس سیزم و نظامیان جهان، تیراندازی است و حضور قهرمانان نیروهای مسلح در تیم‌های ملی علاوه بر تقویت تیم ملی، باعث تقویت تیم‌های نیروهای مسلح در رقابت‌های بین‌المللی خواهد شد.

رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی نیروهای مسلح عنوان کرد: تعامل ما با فدراسیون تیراندازی همواره وجود داشته و بر ما واجب بوده است. در جهت همکاری‌های متقابل نیروهای مسلح با فدراسیون در راستای سلاح و مهماتی که می‌توان از طریق نیروهای مسلح و صنایع دفاع تأمین کرد، کمک خواهیم کرد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که سازوکار تهیه فشنگ را برای ورزشکاران فراهم کنیم تا امسال دغدغه فشنگ نداشته باشند.

وی یادآور شد: مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای با مشارکت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را با فدراسیون داشته باشیم تا به‌خصوص در تأمین مهمات در رشته تیراندازی دغدغه‌ها برطرف شود و کمک کنیم تا تیراندازان به بهترین شکل به تمرینات خود بپردازند.