به گزارش ایرنا، «محمود کمانی» در همایش «ایجاد شهرکهای تخصصی خورشیدی و فرصت توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در صنایع کشور»، افزود: در سال گذشته قیمت خرید برق تجدیدپذیرها را افزایش دادیم، اما باتوجهبه افزایش نرخ ارز و قیمتها در کشور، بهاحتمال زیاد بازنگری و اصلاح در قیمتها داشته باشیم.
وی یکی از مشکلات احداث نیروگاهها را بخش مجوزدهی دانست و ادامه داد: ما مجوزدهی را تسهیل و همچنین بیش از ۳۰ هزار ساختگاههایی را برای احداث نیروگاه به سرمایهگذاران معرفی کردیم.
معاون وزیر نیرو گفت: باتوجهبه محدودیت سوخت فسیلی، باید انرژیهای تجدیدپذیر هر چه سریعتر در کشور توسعه یابد که برای انجام این کار باید همه فرایندها از جمله ثبتنام در سایت برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر تسهیل شود.
کمانی در خصوص قانون مانعزدایی برق ادامه داد: قبل از ابلاغیه مذکور در شهریور سال ۱۴۰۰ تفاهمنامهای را با وزیر نیرو در خصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی انجام شد که بخش تجدیدپذیر نیز به آن اضافه شد.
وی خاطرنشان کرد: طبق این توافق در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر برای بخش صنعت تأسیس شده که عدد قابلتوجهی است.
معاون وزیر نیرو بیان کرد: سال گذشته توانستیم بخش عمدهای از مطالبات را تسویه کنیم و اکنون اکثر نیروگاههای تجدیدپذیر تسویه هستند و مطالباتی ندارند، به غیر چند نیروگاه که بهزودی پرداخت خواهد شد.
کمانی گفت: یکی از مهمترین اهداف این همایش ترویج فرهنگ انرژیهای تجدیدپذیر است؛ زیرا این موضوع برای کشور و نسل آینده بسیار حیاتی است.
به گزارش ایرنا، همایش «ایجاد شهرکهای تخصصی خورشیدی و فرصت توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در صنایع کشور» با حضور محمود کمانی معاون وزیر نیرو و رئیس ساتبا، علی رسولیان معاون وزیر صمت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، آرش کردی مدیرعامل توانیر و همچنین مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانهای کشور، مدیران عامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، مدیران عامل شرکت برق منطقهای و مدیران عامل شرکتهای توزیع برق سراسر کشور در سالن همایش رودکی پژوهشگاه نیرو برگزار شد.