به گزارش خبرنگار ایرنا، در این همایش که در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی شهر یزد برگزار شد تعدادی از مدرسان و کارشناسان کوچینگ در خصوص اهمیت، نقش و رسالت فعالان این عرصه مطالبی ارائه کردند.
همچنین در ادامه حمیده دهقانی، مدیر و مدرس آموزشگاه فنی و حرفهای، سعیده جعفرپور، بیزنس کوچ حرفهای و دکتر علی واعظی، استاد دانشگاه و کوچ سازمانی، توجه به کوچینگ و تقویت آن را در یزد خواستار شدند.
کوچینگ فرصتی است برای کوتاه کردن فاصله آنچه میخواهید و آنچه میتوانید، فرصتی برای شنیده شدن، برای به رسمیت شناخته شدن بدون قضاوت و فرصتی برای خلق بر اساس باور به توانمندی اقشار مختلف است.
کوچینگ یک ارتباط گفتوگو محور میان ۲ انسان از جایگاه برابر است، فرایندی که با پرسشگری در جستجوی آگاهی و خلق برآمده و به صورت ویژه به اصول اخلاقی و حرفهای کوچینگ پایبند است و با گوش دادن فعال و بدون قضاوت محیطی امن برای عمیقتر شدن در احساسات، افکار و باورها ایجاد میکند.
در پایان همایش به سوالات شرکت کنندگان برای ارتقای علمی و عملی و تقویت فعالیت این موضوع توسط مدرسان و کارشناسان پاسخ داده شد و توسعه آن را تا پایان سال در استان خواستار شدند.
۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت ماه هفته کوچینگ ایران است و در اکثر استانهای کشور با همکاری بخشهای مختلف و فعالان و کارشناسان بیش از گذشته در قالب همایشها به موضوع پرداخته میشود.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.