سیدرضا احمدنیا روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به کاهش شمار پروازها از فرودگاه بجنورد، سوخت رسانی به شرکتهای هواپیمایی در این استان کاهش یافت و بر این اساس تنها مرکز سوخت گیری برای شرکت های هواپیمایی استان اعلام کرده است که فعالیتش صرفه اقتصادی ندارد.
وی تصریح کرد: پارسال ۲۹۶ هزار و ۹۳۰ لیتر سوخت هواپیما بین ۲۳۹ فروند هواپیما در مرکز سوختگیری هواپیمایی بجنورد توزیع شد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در سال ماقبل ۵۷۰ هزار لیتر سوخت میان ۴۵۰ فروند هواپیما در مرکز استان توزیع و عرضه شده بود.
وی خاطرنشان کرد: سوخت مورد نیاز شرکت های هواپیمایی به میزان نیاز در خراسان شمالی تامین و ذخیره سازی شده است اما با توجه به کاهش شمار پروازها میزان تقاضا برای این فرآورده کم است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان شمالی تاکید کرد: مرکز سوخت گیری شرکت های هواپیمایی استان اعلام کرده است که در این شرایط فعالیت در این استان صرفه اقتصادی ندارد.
به گزارش ایرنا، مدیر فرودگاه شهدای بجنورد، پیش از این اعلام کرده بود که زمینگیری ناوگان هواپیماهای ای.تی.آر (ATR) ایران ایر و فوکر ۱۰۰ به دلیل نبود قطعات و نبود صرفه اقتصادی برای برخی از ایرلان ها عامل اصلی کاهش این پروازها است.
به گفته ابراهیم قدمگاهی، شرایط نامساعد هوایی در فصل زمستان از دیگر عوامل کاهش پرواز در این فرودگاه محسوب می شود.
براساس این گزارش، فرودگاه شهدای بجنورد از زیرساختهای کامل برخوردار است اما به دلیل مشکل جانمایی و حمایت نکردن ایرلاینها با کاهش پروازها در این فرودگاه منجر شده است.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور قرار دارد و فاصله بجنورد مرکز این استان تا تهران افزون بر ۷۰۰ کیلومتر و تا مشهد ۲۵۰ کیلومتر است
این فرودگاه از حدود سال ۱۳۲۷ دارای تاسیسات مختصری بوده و برای اهداف سم پاشی مورد استفاده قرار می گرفته است و در سال ۱۳۶۷ این فرودگاه مجددا طراحی شد و در سال ۱۳۷۱ عملیات اجرایی آن آغاز و در سال ۱۳۷۵ به بهره برداری رسید.
فرودگاه بجنورد از زمان بهره برداری تا سال ۱۳۸۴ فرودگاه اقماری فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد محسوب می شد، اما در سال ۱۳۸۵ به عنوان یک فرودگاه مستقل معرفی شد.