به گزارش ایرنا، «عیسی زارعپور» در حاشیه مراسم امضا تفاهمنامه و آغاز عملیات اجرایی اتصال پر سرعت مدارس کشور به فیبرنوری، در جمع خبرنگاران حضور یافت و به سوالات آنها پاسخ داد.
وی درباره استقبال از اینترنت کودکان گفت: آخرین آماری که دریافت کردهایم این است که تا کنون یک میلیون نفر از این خدمت استفاده کردهاند، ولی جامعه دانش آموز ما بیش از ۱۶ میلیون نفر هستند و آرزو این است که همه آنها از این امکان استفاده کنند.
وزیر ارتباطات افزود: هرچه میزان استفاده از این امکان بیشتر شود، اشکالهای احتمالی آن نیز مشخص خواهد شد و توسعه بهتری خواهد یافت. از تمام مدیران مدارس و والدین درخواست داریم که در جلسات انجمن اولیا و مربیان که در مدارس برگزار میشود، این سرویس را برای پدر و مادرها تشریح کنند. حتماً والدین کودکان این دغدغه را دارند که فرزندانشان در استفاده فضای مجازی دچار آسیب نشوند.
زارعپور تصریح کرد: وزارت ارتباطات شرایطی فراهم کرده که ممکن است اشکالاتی داشته باشد؛ اما حتماً هرچه بیشتر از این بستر استفاده و بازخورد آن به ما داده شود کار را تکمیل خواهیم کرد.
وی درباره اینکه آیا اینترنت مدارس دارای ویژگی یا دسترسی خاصی است، افزود: اینترنتی که در اختیار مدارس است اینترنت خاص یا ویژهای نیست و همان اینترنتی است که در اختیار همه است، اما میتوانند سرویس اینترنت کودک را روی آن فعال کنند.
آماری که سازمان تنظیم مقررات از مشترکان فیبرنوری منتشر کرده نشان میدهد امسال مشترکین کمتری نسبت به سال گذشته جذب فیبرنوری شدهاند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دلیل اصلی این موضوع را عدم تبلیغ و ترویج استفاده از فیبرنوری میداند.
وی در این خصوص توضیح داد: بسیاری از مردم نمیدانند چنین امکانی است و تصورشان این همان فیبرنوری قبلی است که باید برای دریافت آن چند ۱۰ میلیون تومان هزینه کنند. اگر در این خصوص اطلاعرسانی درستی انجام شود، حتماً مردم از آن استفاده میکنند. همت ما در سال گذشته و امسال بیشتر روی ایجاد پوشش برای فیبرنوری است تا بتوانیم داخل شهرها را فیبرکشی کنیم؛ البته اکنون به موازات این کار امکانات اتصال کاربران به فیبرنوری را نیز پیش خواهیم برد و در بعضی از شهرها به صورت رایگان و ۴۸ ساعته امکان اتصال وجود دارد.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: اصل تمرکز ما روی اتصال نبوده و بیشتر بر ایجاد پوشش تمرکز کردیم تا مردم بدانند امکان اتصال آنها به فیبرنوری وجود دارد. امسال حداقل به ۴۰ تا ۵۰ درصد پوشش برسیم و بعد روی اتصال کار خواهیم کرد.
زارعپور در مورد این سوال که با وجود برخی اختلالها و محدودیتهایی که وجود دارد، آیا اتصال به فیبرنوری برای مردم جذاب خواهد بود یا نه؟ پاسخ داد: اتصالی که امروز از طریق فیبرنوری برقرار شد از لحاظ شاخص کیفیت در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد البته بحث محدودیت و اختلال بحث دیگری است.
وی ادامه داد: وظیفه بنده این است که شبکه را توسعه دهم تا اینترنت با سرعت بالا در اختیار مردم قرار بگیرد. اینکه روی این بستر چه سرویسی وجود دارد و چه سرویس محدود شده، بحث دیگری است که باید در جای خودش بررسی کنیم؛ اما شبکه ما تا به حال چنین سرعتی را تجربه نکرده است و در کشور چنین سرعتی را نداشتهایم. وظیفه ما این است که زیرساخت ارتباطی کشور را به گونهای تقویت کنیم که هر سرویس داخلی و خارجی با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرد.