دزفول - ایرنا - دبیرخانه جشنواره عکس "پایتخت مقاومت" به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری - روز دزفول با رونمایی از پوستر این جشنواره به طور رسمی در دزفول آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا، شهردار دزفول روز یکشنبه در آیین رونمایی از پوستر این جشنواره گفت: شهر مقاوم دزفول در دوران دفاع مقدس نقش برجسته‌ای ایفا کرده و این موجب شده است تا یک سال پس از پایان جنگ تحمیلی با تصویب هیات دولت وقت، دزفول به عنوان پایتخت مقاومت نامگذاری و لوح زرینی به این مناسبت به این شهر داده شود.

محمد عتاب اهوازی با بیان اینکه بزرگداشت چهارم خرداد بزرگداشت تمام ایثار، از خودگذشتگی و مقاومت ایران اسلامی، خوزستان و مردم مقاوم دزفول است، افزود: رساترین زبان برای معرفی شخصیت‌های برجسته، ظرفیت‌های بزرگ و تاریخ و تمدن شکوهمند این دیار زبان هنر است که برگزاری جشنواره‌های هنری بستر لازم را در این زمینه فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: جشنواره عکس پایتخت مقاومت در ۲ بخش عکاسی حرفه‌ای و عکاسی با موبایل با موضوع بافت قدیم دزفول، صنایع دستی و سوغات دزفول، طبیعت دزفول، دزفول مقاوم و موضوع آزاد برگزار می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ خردادماه امسال به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

به گزارش ایرنا، علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند در هر بخش حداکثر سه اثر را با ذکر مشخصات خود در پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۰۲۵۴۸۵۳۳۵ ارسال کنند.

براساس اعلام دبیرخانه این جشنواره آثار ارسالی دانلود شده از اینترنت در جشنواره شرکت داده نمی‌شوند؛ ضمن اینکه استفاده از فتوشاپ به نحوی که اصالت عکس مخدوش شود نیز ممنوع است همچنین آثار ارسالی باید به صورت افقی عکاسی شوند.

مهلت ارسال آثار تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ بوده و زمان اعلام آثار برگزیده و اختتامیه جشنواره نیز ۳۰ خردادماه خواهد بود.

به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.

رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ تحمیلی، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ ۷ و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.

هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.

به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد. همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.