دکتر علیرضا رمزی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: شیوه نامه جدید بیماران خاص و سخت درمان از آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون در حال اجراست، ۱۰۷ بیماری خاص و لاعلاج تاکنون در سامانه ای.آر.ایکس (erx) شناسایی شده است.
وی ادامه داد: بر اساس شیوه نامه جدید بیماران خاص، هزینه درمان اینگونه بیماران بر اساس دو تبصره ۹ و ۱۷ صورت می گیرد.
رمزی گفت: در قالب تبصره ۱۷ ویژه بیماران تایید شده و دارای بیمه فعال، ۱۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در حوزه سرپایی و بستری پرداخت شده است.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی در ادامه عنوان کرد: در قالب تبصره ۹ که مربوط به پرداخت خارج از ضوابط بیماران خاص و بیمارانی که مدارک بیمه آنها تایید نشده، تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی خاطر نشان کرد: میزان بیماران خاص و صعب العلاج زیر پوشش بیمه سلامت استان خراسان رضوی طی چهار سال گذشته با رشد ۶.۴۶ درصدی از ۶ هزار و ۶۷۹ بیمار به هفت هزار و ۱۱۱ بیمار رسیده است.
دکتر رمزی افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۳۱۸ بیمار ام.اس، هزار و ۶۰ بیمار پیوند کلیه، ۴۶۶ بیمار تالاسمی، ۱۴۷ بیمار دیالیز صفاتی، ۴۴۶ بیمار هموفیلی و هزار و ۴۷۴ بیمار مزمن کلیوی تحت پوشش بیمه سلامت خراسان رضوی هستند.
وی بیان کرد: هزینه دارو و درمان بیماران خاص بالا است و تشکیل صندوق این بیماریها همراه با افزایش پوشش بیمهای بار سنگینی از دوش بیماران برداشته است.
به گزارش ایرنا، ۶۲ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
بیمه سلامت خراسان رضوی دارای پنج صندوق بیمه روستایی، بیمه ایرانیان، کارمندان، سایر اقشار و بیمه سلامت همگانی است.