اصفهان- ایرنا- شهردار سین از توابع شهرستان برخوار استان اصفهان گفت: شهرداری درآمدزایی ندارد و سیاست و اولویت مهم شهرداری این شهر کوچک تاریخی، ایجاد درآمد پایدار برای مردم این منطقه است.

به گزارش ایرنا، مسعود قنبری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در محل منار تاریخی سین افزود: شهرداری بدنبال انجام طرحهایی برای ایجاد درآمد پایدار در این منطقه است.

وی بودجه امسال شهرداری سین را ۱۰ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: ۶۰ درصد این بودجه عمرانی و ۴۰ درصد جاری است که بیشترین تلاش با مدیریت امانی کار کردن و کنترل هزینه ها، جذب و کشاندن بودجه به سمت پروژه ‌های عمرانی است.

وی از جمله برنامه‌های شهرداری سین در سال جاری را افتتاح یک پارک جدید برای این شهر عنوان کرد که در مراحل طراحی و همچنین احداث ساختمان شهرداری و آتش‌نشانی است.

شهردار سین افزود: تلاش می‌شود تا ضمن اینکه در بحث درآمد پایدار یکسری اقدامات مفید صورت گیرد، بودجه به سمتی هدایت شود که رفاهیات و امکانات مردم قدری بهبود بخشیده شود و سطح فضای عمومی شهر نیز زیبا و مطلوب شود .

وی ادامه داد: در سال گذشته یک دستگاه اتوبوس برای این شهر خریداری شد که ۷۱ درصد از اعتبارات آن دولتی و مابقی توسط شهرداری پرداخت شد.

قنبری، افتتاح پمپ بنزین این شهر را یکی از پروژه ها برای ایجاد درآمد پایدار برای این شهر عنوان کرد که با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی و کمک شهرداری محقق شد.

وی با بیان اینکه یکی از معضلات این شهر دفع آب‌ّهای سطحی است گفت: ۲ بار در یکسال آبگرفتگی در سطح معابر این شهر رُخ داد که در سال گذشته اجزای فاز یک مطالعاتی دفع آب‌های سطحی انجام شد.

قنبری همچنین با اشاره به اینکه ۳۰درصد بافت شهر سین، تاریخی و فرسوده است گفت: شهرداری به این شهر به‌عنوان بافت تاریخی می نگرد و بدنبال بدنه سازی بخش‌هایی از آن است.

وی از منار سین به عنوان اثر تاریخی با قدمت یکهزار ساله یاد کرد و گفت: مرمت این بنا سال گذشته با همت میراث فرهنگی و همکاری شهرداری انجام شد.

شهردار سین، یکی از اقدامات سالجاری شهرداری را بازسازی و بدنه سازی حمام تاریخی صفوی این شهر زیر نظر میراث فرهنگی عنوان کرد و گفت: مساحت این حمام ۴۰۰ مترمربع و شهرداری به‌دنبال تبدیل آن به موزه است.

وی، بازسازی برج کبوتر این شهر را از دیگر اقدامات شهرداری عنوان کرد و گفت: این برج در حال تخریب است و شهرداری در بودجه ۱۴۰۲ بازسازی آن را تعریف کرده ولی مشکل دربحث مالکیت است که مالکان تمکین نمی‌کنند که این بنا برای بازسازی در اختیار شهرداری قرار بگیرد.

قنبری با اشاره به توانمندی‌های شهر سین گفت: در این شهر بالغ بر ۱۸۰ کارگاه شیرینی پزی وجود دارد که یکی از شاخصه های این شهرتاریخی، شیرینی است که توزیع آن در اصفهان و دیگر شهرهای استان هم صورت می گیرد.

وی یادآور شد: بر این اساس طرحی با عنوان "شهر شیرینی" به‌منظور ساماندهی کارگاه‌های شیرینی پزی که بطور عمده در پارکینگ‌ها و مکان‌های غیرمجاز کار می‌کنند، دردست اقدام است.

وی با اشاره به اهمیت این صنعت و حرفه بومی که با توانمندی و سرمایه مردم در حال تولید است گفت: بر این اساس ۲۱ هکتار زمین با سرمایه مردمی برای احداث این مجموعه در نظر گرفته شده است که در سه فاز طراحی شده و اکنون در حال تغییر کاربری است که در کمیسیون امور زیبرنایی استان پیگیری می‌شود.

وی برگزاری جشنواره اسبهای اصیل ایرانی را از برنامه‌های آتی این شهرداری عنوان کرد و گفت: سین دارای یکی از نژادهای اسب اصیل ایرانی به نام "شاهزاده" است .

وی، خربزه ، تخمه آفتابگردان، نان محلی، لبنیات و شیر را از تولیدات ویژه شهر سین برشمرد و گفت: جمعیت کنونی سین هشت هزار و ۴۰۰ نفر برآورد شده است.

قنبری همچنین با اشاره به دغدغه مهم مردم این شهر درباره وضعیت جاده "سین – دستگرد" که مسیر دسترسی سین به مرکز شهرستان و استان است گفت: با کمک شورای شهر و نماینده شهرستان در مجلس،اعتبار لازم برای آزادسازی به مبلغ پنج میلیارد تومان جذب و تحویل اداره راه و شهرسازی استان شد.

وی افزود: تاکنون ۸۰ پرونده از یکصد قطعه تشکیل شده که در مرحله آزادسازی قرار گرفته و اداره راه و شهرسازی هم همزمان پیمانکار برای اجرای پروژه تعیین کرده است و اکنون مراحل نصب پل طی و پیش بینی می شود که این پروژه تا ۲ سال آینده به بهره‌برداری برسد.

قنبری از شهر سین به عنوان شهر مهربانی ها و مردم مهمان دوست یاد کرد و گفت: مردم این شهرستان بالغ بر ۷۰ شهید تقدیم انقلاب و نظام کرده‌اند که از شهدای شاخص یان شهر شهید "حسن قربانی" فرمانده گردان حضرت ابوالفضل (ع) است.

شهرسین در سال ۹۱ از سوی هیات وزیران به شهر ارتقا یافت که از توابع شهرستان برخوار محسوب می شود که فاصله آن تا مرکز شهرستان شهر دولت آباد حدود۱۰ کیلومترو تا مرکز استان اصفهان حدود ۲۰ کیلومتر است.