به گزارش ایرنا؛ «حمیدرضا امیری» روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی مخابرات و ارتباطات، افزود: پروژههای آماده افتتاح شامل توسعه شبکه فیبرنوری و سیستم های ارتباطی، راه اندازی سایت های تلفن همراه و توسعه اینترنت پرسرعت خانگی و فیبرنوری منازل است.
وی یکی از برنامه های اصلی و اولویت دار شرکت مخابرات را توسعه شبکه فیرنوری در تمام نقاط استان ذکر کرد و گفت: بسترها و زیرساخت های این کار در بخشی از نقاط استان فراهم شده و عملیات اجرایی زیرساخت دیگر نقاط نیز اکنون در دست اقدام است.
به گفته وی در شهرستان های کرمانشاه، پاوه، جوانرود، سنقروکلیایی، سرپل ذهاب و اسلام آبادغرب زیرساخت های شبکه فیبرنوری خانگی فراهم شده و اکنون سرویس دهی می شود و در مابقی شهرستان ها نیز در دست اقدام است.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه سخنانش همچنین به راه اندازی ۲۴ سایت نسل پنجم تلفن همراه (۵G) و ۴۴ سایت TTLET (تکنولوژی پیشرفته) با هدف ارتقای کیفیت اینترنت مشترکان استان خبر داد و گفت: مقدمات این کار فراهم شده و در حال راه اندازی این سایت ها هستیم و با اتمام این کار شاهد تحول اساسی در کیفیت اینترنت در استان کرمانشاه خواهیم بود.
امیری همچنین با بیان اینکه برای ۳۰ هزار اتصال به شبکه فیرنوری امکانات مورد نیاز را در استان فراهم می کنیم، افزود: در حال حاضر برای چهار هزار اتصال امکانات موجود است و تا پایان سال هم چهار هزار و ۲۰۰ اتصال دیگر را اضافه می کنیم.
وی خواستار همراهی و همکاری بهتر و بیشتر مردم با شرکت مخابرات به منظور ارتقای کیفیت خدمات دهی شبکه های تلفن همراه و اینترنت شد و گفت: برای سرویس دهی بهتر به مشترکان در نقاط مختلف شهر کرمانشاه از جمله در داخل و یا نزدیکی منازل مردم باید سایت های تخصصی راه اندازی کنیم که متاسفانه برخی از مردم از این کار ممانعت میکنند و از این رو خدمات دهی مخابرات به مشترکان با مشکل روبرو می شود و شاهد کاهش کیفیت خدمات دهی هستیم.
این مقام مسوول در شرکت مخابرات استان کرمانشاه یکی از دلایل ممانعت مردم از راه اندازی سایت در داخل محوطه منازل و یا نزدیکی آن را ادعای مضر بودن اشعه های این سایت ها بر روی سلامتی دانست و افزود: این موضوع در هیچ منبع معتبر وتخصصی تایید نشده و کذب است.
به گفته او اکنون چندین مورد از این سایت ها در داخل محوطه شرکت مخابرات استان کرمانشاه فعال است و مشکلی هم برای سلامتی کسی بوجود نیاورده است.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه سخنانش همچنین به استفاده ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک تلفن همراه از خدمات شرکت مخابرات در استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۴۰۰ هزار مشترک دائمی تلفن همراه و ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نیز مشترک اعتباری هستند.
امیری همچنین میزان طلب شرکت مخابرات استان کرمانشاه از مشترکان را ۴۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بیشتر این میزان طلب از شرکت های ارائه دهنده سرویس های ارتباطی و ادارات است و بخشی نیز مربوط به مشترکان خانگی می باشد.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.