تهران- ایرنا- یک پژوهشگر با اشاره به آثار کهن ایرانی مانند گلستان و بوستان گفت: این آثار می‌توانند اخلاق و فرهنگ را به کودکان آموزش بدهند.

علیرضا میرشکار که دبیر ریاضی شهر سراوان نقطه صفر مرزی بلوچستان ایران است، درباره وضعیت دسترسی به کتاب در آن منطقه به خبرنگار گفت: دسترسی به کتاب در این روزها نسبت به سال‌هایی که در دبیرستان بودم، بهتر شده است، به یاد دارم در سال‌های راهنمایی دنبال کتاب‌های هزار و یک شب، داستان‌های ژول ورن و بسیاری کتاب‌های دیگر بودم. یک کتاب‌فروشی در شهر سراوان بود و کتاب‌ها را از آنجا تهیه می‌کردیم. این روزها به مرور سعی می‌کنیم که بیشتر کتاب‌ها را از راه مجازی خریداری کنیم.

نویسنده کتاب چوکان حمینی با تاکید بر اینکه سال‌ها به حضور در نمایشگاه بین‌المللی علاقه داشته است، گفت: برای نخستین سال است که در این نمایشگاه شرکت کردم. برای من خرید کتاب بعد از لمس و تورق آن لذتبخش تر است.

او درباره کتاب چوکان حمینی توضیح داد: عنوان کتاب به معنی بچه‌های خمینی است، این عنوانی است که مردم بومی شهر زرآباد به بچه‌های جهاد سازندگی در دهه ۶۰ می‌گفتند. این کتاب روایتی از پیشرفت این منطقه است. این منطقه سال‌ها از کمترین امکانات رفاهی برخوردار بود و الان تا حدودی به رفاه عمومی رسیدند؛ البته که هنوز هم محرومیت داریم.

ایرانی‌ها خواندن و نوشتن قصه را دوست دارند

میرشکار درباره کتاب‌های حوزه کودک و نوجوان در بازار کتاب گفت: با پیشرفتی که داشتیم تصویرگری بهتر شده‌است و اگر به داستان‌های اصبیل ایرانی باز گردیم، مانند گلستان، بوستان و مثنوی معنوی اینها خیلی هم در مباحث فرهنگی برای ما تاثیرگذرا است و همچنین به کودکان درس اخلاق می‌دهد.

این نویسنده تاکید داشت: ما ایرانی‌ها قصه را بسیار دوست داریم و همچنین دوست داریم که قصه را بشنویم و این به پیشینه هزاران سالانه ما بر می‌گردد.