به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق معتمدیان عصر یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت اقدامات صورت گرفته در خصوص کمک به ساخت واحدهای مسکونی زلزلهزدگان خوی افزود: در بهسازی و بازسازی واحدهای احداثی نباید فصل کار را از دست بدهیم و به همین علت تا سه ماه آینده زمان طلایی برای این کار است.
وی اضافه کرد: باید تا پایان فصل گرما، پرونده بازسازی مناطق زلزله زده را ببندیم و برای این کار اهتمام ویژه از سوی نهادهای مسوول صورت گیرد.
استاندار آذربایجانغربی ادامه داد: هیچ واحد بلاتکلیفی نباید در مناطق زلزلهزده وجود داشته باشد و همه نهادها باید پای کار بیایند و مردم را هم اقناع کنند.
معتمدیان اظهار کرد: بانکهای عامل طی یک ماه آینده پرداخت تسهیلات برای زلزلهزدگان را ساماندهی کنند.
وی با اشاره به اینکه سامانه ها برای راحتی مردم ایجاد شدهاند، یادآور شد: باید بانکها هم بیش از پیش در راستای کمک به زلزلهزدگان اهتمام داشته باشند.
وی با بیان اینکه نباید حقی از مردم ضایع شود، گفت: هر خانهای که دچار آسیب شده، باید در خصوص تخریب و احداث آنها اقدام شود.
استاندار آذربایجانغربی تاکید کرد: در خصوص برخی واحدها ارزیابی مجدد انجام شود و اجازه ندهیم از صاحبان منازل، حقی ضایع شود.
معتمدیان با قدردانی از تلاش های همه نهادها که در زلزله های متعدد خوی پای کار بودهاند، افزود: یکی از نارضایتیهای مردم، ارزیابیهاست که باید در این خصوص دقت بیشتری صورت گیرد.
به گفته وی، با راهاندازی سامانه ای، اعتراضات مردم در این خصوص دریافت و به صورت دقیق بررسی شود.
وی با قدردانی از مدیران بانکها به علت همکاری خوب در پرداخت تسهیلات ادامه داد: در اکثر بانکها اعطای تسهیلات شروع شده و باید به خاطر شرایط مردم منطقه، به همه زلزلهزدگان کمک کنیم.
استاندار آذربایجانغربی با بیان اینکه دولت بیشترین کمک لازم را برای کاهش مشکلات زلزلهزدگان انجام داده است، گفت: مدیران نهادهای مسوول هم زمینه را برای بهره مندی بیشتر آنان فراهم کنند.
معتمدیان خدمات صورت گرفته در زلزله خوی را غیرقابل انکار دانست و اضافه کرد: همه نهادها هم در راستای کمک به زلزلهزدگان در صحنه بودند که زیر سوال بردن این خدمات، دور از انصاف است.
به گفته استاندار آذربایجان غربی، نهادهای مسوول، خدمات ارائه شده را به صورت صادقانه به مردم اطلاع رسانی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجانغربی هم در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت اقدامات صورت گرفته در خصوص زمین لرزه ۲۸ دی و هشتم بهمن سال گذشته در خوی گفت: تاکنون یک هزار و ۹۰۰ واحد آوار برداری صورت گرفته و فقط لکه گیری در حال انجام است.
امیرعباس جعفری افزود: از این تعداد، ۲۱۴ واحد به مرحله سقف رسیده است.
وی اضافه کرد: اصلی ترین عامل در کندی پیشرفت فیزیکی، عدم وجود نقدینگی در بین خسارت دیدگان است که بهبود این روند نیازمند همکاری بانک هاست.
جعفری ادامه داد: از یک هزار و ۱۰۰ واحد تخریبی زلزله ۱۳ مهر هم عملیات احداث ۹۵۱ واحد آغاز شده و ۲۵۰ واحد پایان یافته است.