منصور محمدپور روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ماشین آلات واگذار شده شامل کمباین، دروگر و تیلر بوده که این امر موجب افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی سیستان وبلوچستان به ۲/۲۳ اسب بخار در هکتار شد.
وی ارتقای ضریب مکانیزاسیون سیستان و بلوچستان را ۰.۱۸ درصد اعلام کرد و افزود: این میزان نسبت به ضریب ابلاغی وزارت جهادکشاورزی، ۰.۱۳ درصد رشد دارد.
رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از همه کشاورزان متقاضی تراکتور خواست برای ثبت نام خرید تراکتور، با اخذ معرفی نامه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان به سامانه شرکت تراکتورسازی ایران مراجعه کنند.
وی گفت: تمام تلاش ما در این سازمان استفاده از تجهیزات بروز و مطابق با نیاز کشاورزان است.
به گزارش ایرنا سیستانوبلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستانوبلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.