به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم جلیلی نژاد روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: راهاندازی این مرکز یکی از مهمترین پروژههای راهبردی استان بویژه در حوزه آی سی تی است که محقق شده است.
وی اضافه کرد: راهاندازی این مرکز موجب ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی برای استان میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی ادامه داد: در تکمیل شبکه ملی اطلاعات، وجود دیتاسنتر بسیار ضروری است که این مرکز در این خصوص بسیار موثر خواهد بود.
جلیلی نژاد با بیان اینکه همچنین پهنای باند اضافه در این مرکز به کشورهای همسایه فروخته میشود، اظهار کرد: ما سعی داریم در این حوزه، زمینه را برای حضور سرمایه گذاران حوزه مجازی کشور فراهم کنیم.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه در آذربایجان غربی به ۱۶۲ درصد رسیده است، یادآور شد: همچنین ضریب نفوذ اینترنت ثابت و سیار در استان در حال حاضر ۱۶۹ درصد است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی تاکید کرد: همچنین ظرفیت شبکه دیتای داخلی استان از ۵۱۰ گیگابیت به ۵۲۰ گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
جلیلی نژاد ادامه داد: البته ظرفیت دیتای استان تا ۲ برابر این رقم قابل استفاده است.
وی در خصوص توسعه اینترنت در روستاهای آذربایجانغربی گفت: از ۲ هزار و ۱۹۶ روستای بالای ۲۰ خانوار، یک هزار و ۸۲۷ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده که از این تعداد ۲۱۰ روستا از ابتدای دولت سیزدهم بوده است.